Followers

Feb 21, 2012

Nak Dapat Sijil 5S Senang tak?!

Seronok kan 5S
tambah lagi 1S
Seronok la Sorok arang2 peribadi dlm kotak
Sorong masuk dlm kereta pastu penuh kan umah 
wat Semak~
haha...
21hb Februari tarikh Keramat
Berdebar juga...MAMPU nak Audit
MamPu*................!!!!
dah tak tahu nak 
Sisih
Susun
Sapu
Seragam
Sentiasa
Serius! tak mampu melakukan apa-apa
cukup la, tak terdaya
Masa dah tamatttt
siap Sedia...
Shhhhhhhhhhhhhhh~

9 princes N princess Yg Sweet:

norh said...

all the best dear.. :)

Uncle Jonni said...

tambah 1 lagi s...

sabar.....

huhuhuhuhuhu

LYAfrina said...

:-)

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

28 haribulan ni pun ade audit kat opis ni ..aiyooo.... @___@

cheqna said...

all the best =)

Roz said...

jgn la MAMPU suh buat kat ofis aku lak...abis laa nnt..xsanggup nk sorok file bertimbun ni..

Zana Adieyza said...

zana letih dgn 5S ni.. selama 3 thn kerja, setiap minggu nak make sure semua pegawai * staff follow standard 5s..

kalau nak auidt, lagi rasa nak pitam!! semua benda nak di check.. adoiiiiii...

eMMe said...

@Zana Adieyza yea la Zana, dgr peti ais pun dia check, adoila...

eMMe said...

@Roz lama gak kami wat persediaan, siap wat dry run lagi tau kak...

Post a Comment

tq 4ur comments~