Followers

Sep 28, 2010

Cerita Raya lagi okey?

Salam All

Maaflah lambat update blog, tadi dari pagi dok kat PICC sampai kul 2.30 petang, ade majlis Hari raya peringkat Kementerian

My division terlibat as urusetia sambutan. Tak la sambut sgt , lama tu baru dok book tempat duduk takot penuh la meja makan, org ramai berpusu2 masuk ke dewan, mcm2 org, ade org asing especially mereka ni dari Kolej Swasta, ade yg dari IPTA, ada anak-anak yatim yg diraikan…ada band kombo UKM, ade artis dari UKM, ade persembahan kebudayaan, okeyla Majlis hari raya tu, terhibur sgt2, makan pun leh tahan, ade sate, ade nasi himpit (standard la kan…) tapi mE makan laksa, ABC, nasi beriani, tak lalu la makan sate n nasi impit (memilih!) puas berhibur sambil makan, kami bergambar sakan, yela baju raya memasing, glamour gitu…mE biasa-biasa saje…tapi cantik tau pentas yg dowang hias, fresh flower lagi..puas la bergambar bagai…nak gambar? Akan di upload kemudian, tunggu……

Cerita Raya lagi okey?

14 princes N princess Yg Sweet:

Ena said...

sama la.. kem ni pun wat majlis ari raya jugak emme.. tapi ena tak pe sbb ena tengah poser ganti.. lgpun majlisnya lewat benor.. dah petang baru nak mula..

al-lavendari said...

wah mewahnya .. kat PICC lagi. saya tunggu gambar di upload .. mungkin ada yang saya kenal.

E K A said...

best nya dia...takpe raya kan sebulan

eMMe said...

ena, Selamat berpuasa, saya ngah bendera merah, huhuuu....

eMMe said...

Uncle Al-Lavendari, hurm...saya tak bergambar dgn YB Menteri la uncle, uncle kenal Datuk saya yg tu?

eMMe said...

Eka, nape tak update blog? are u ok?

DKosongLapan said...

uiii kalo buat PICC tu jemputan haghuih 5k ni.....jenuh le pak menteghi nak bersalam..... urusetia jemputan pun jenuh jugak niii

eMMe said...

mmg jenuh yop....tu pun ade yg dok kejor nak salam pak menteri, penat pak menteri bergambar tadi...Mesra gitu...

noreed said...

mood raya berterusan selama sebulan kan? weekend = open house, weekdays=open section, open division.

cheqna said...

same goes to me
penat but seronok =)

alynchoongjr said...

yey! dpt jumpe kak emmi yg penyayang td. hikhikhik

eMMe said...

cheqna, raya mesti happening! jgn pening sudah la...

eMMe said...

alyn, jadi la jumpe sekejap, daripada tak jumpe langsung, ramai kan org...penuh dewan, pun leh jumpe...

a.samad jaafar said...

bile yong sebut ukm..teringat zaman sy belaja d sana dulu.. atas pujukan kwn, saya menyertai band unit kebudayaan ukm.. tp, mcm neyesal sikit2..kenapa ? biarlah saya yg tau..

Post a Comment

tq 4ur comments~