Followers

Sep 2, 2010

Sorry I'm Busy Rite Now


Kurasakan Kesibukan Di Sepanjang Minggu Ini

Rasa cam tak sempat nak fokus kat blog la ari ini
Rasa cam bz dgn tugas2 di pejabat
Nak...
@ Balas Kad Raya bos...byk lak tu , bukan skit2 jumlah nye.
@ Claim Bos tak buat lagi
@ Follow Up Ahli Mesyuarat utk Attend mesyuarat 6hb ni.
@ Arrange program dia, penuh je diari dia, kene teliti.
@ Sebelum Cuti Raya kene setel keje semua
@ Rasa tak cukup tangan
@ So, nak stop kejap buka blog
@ Sori tak dpt nak komen2 kat blog kawan2 ari ni maybe sampai esok...
tgkla, kalo hati ni teringat2 je kat blog sendiri n sedari2 semua..

huhu...kerja!kerja!

13 princes N princess Yg Sweet:

lydzar said...

takper, kerja dulu..petang2 kang boleh bukak blog semula :)

Mrs Nageb said...

alalalala...takper..kene keje lebih..kan dah dapat bonus..hehehehe

Ezzah said...

hohohoho..kad raya bos u bos i dah terima. tp apasal bos u xde sain puuuunnn. :P

JUE said...

Kad raya boss mmg byk! Si pengedar kad raya (tanpa upah) ni berjln dari my work station nk menghantar ke tmpt emmi pn dh rase berat. Sib baik thn ni dia order 200 je..huhuhu...

Ena said...

ena pun bz gak nie.. saje cuci mata kat sini jap.. hehehe

cheqna said...

pentingkan yang lebih penting ok =)

eMMe said...

sume penting...cheqna...huhuu...

eMMe said...

lydzar, dah buka pung...hahaha! tak sabar ni tgk ramai komen, me suke!

eMMe said...

Mrs. Nageb, bonus dah wat tukar duit raya huhuuu...habis sudah....hahaha..

eMMe said...

Ezzah, that's my boss style dia sign yg TKSU ke atas..sori ekk..tunggu ur boss jadi TKSU lor...hehehee....

eMMe said...

Kakjue, thanks ya...kalo takde akak, sape la nak angkat kad raya dia order seguni nih, hahahaaa...

eMMe said...

Ena, thx sudi cuci mata di sini..hehehe...tanpa anda, sape la daku,huhuuu...

BUYEN said...

xpela...kat umh kat bole bukak
Akk pun klu ada masa jew..
hu3..hope me sabo buat keja ye..

Post a Comment

tq 4ur comments~