Followers

Sep 3, 2010

Maaf Ye kawan2...~Celoteh Panjang Hari ini...


Hari ini very da busy gurl la...

sampai sampai opis je, duduk skejap, terus set kat mind takmo buka blog, later2 la baru update, sampai cam tu skali...tapi buka Meebo takpe, hahaha! bukan ape, tak nak lost connection dgn kawan2 kat luar sana, sebenarnya ari ni target nak siapkan penghantaran kad raya bos aku yg byk tu..byk la...senarai TNC HEP brape + senarai NC HEP brape + nak lekat setem, semua cara manual...huhu...nak kejar masa sumenya...tak menang tangan beb..mr HuB plak kasi keje suh wat folder mesyuarat Isnin depan, aduhhh...takkan tak nak buat lak! tapi aku janji dia akan siapkan petang nih...

Pukul 11 pagi lebih tadi, my mum sampai, kalo tak, besok (Sabtu) baru nak gi amik kat Ampang, bukan aku yg gi amik, my mum le...aku tolong jual je...bukan aku yg buat kuih tu, my mum's fren le...mmg gerenti la sodap, cume mahai skit la...nak beli, beli la, ade gak la org beri, kene buka conection yg luas lagi sebenarnya...

pe lagi, kite org terus gi edar kuih2 kat area Putrajaya, aku tukang runner, mak aku juz drive putar stering je, tak penat pun kan mak, pepaham je la parking area Putrajaya rupa mcm mane kan, no space la!

Setel sume penghantaran kuih2 raya dlm lebih kurang 1.30 petang, ahh! lega skit...penat2 gak...sonok2 gak...Thanks mum! Thanks 4ur help...

Selesai bab kuih2 raya, aku sambung wat kad2 raya bos aku lak, huhu..mmg speed la tangan2 ni bekerja, at last...siap gak n sedia utk dipos, hopefully abg posmen tak marah la masa nak pos kad raya bos aku ni hahaha...

Folder mesyuarat Mr HuB pun siap gak ....fuh! Alhamdulillah...sebelum 4.30 ptg aku leh siapkan..fuh! tangan robot nih...hahaha...

And, this time aku kat umah mak aku, ade streamyx, nilah kesempatan yg harus kugunakan sebaik2nya... hahaha...

BLOG UPDATED!

YESSS!

8 princes N princess Yg Sweet:

MAMASYAZA said...

tahun ni boss akak tak byk dpt kad raya, nak reply pun maleh teramat

fabulous.farah said...

hehehe..kira hari yang excellent lah ni..=p

E K A said...

huh hari yg padat

eMMe said...

mamasyaza, yea ke kak, bos saya ni tak kira la, dpt ke tak dpt byk pun, dia tetap suh anta kat sume2 kawan2 dia... jaga client...hehehe...

eMMe said...

hari yg mencabar la farah...excellent pun, ade jugak la...hehehe...

eMMe said...

EKA, aa'ah, ni baru leh UPDATE, hihihi...tak sangka Eka pun ade memalam gini...

FarEast said...

ok ... saya pun merasa sama yg awak mmg sgt sibuk the whole day ;)

JUE said...

Biskut Suji Salju yg Emmi jual mmg mantopppp!!! Dh nak abih dh pun...duit arini baru nk byr! Belom cucuk...huhu

Post a Comment

tq 4ur comments~