Followers

Sep 30, 2010

Resepi Ohhh Resepi~

Sebenarnya dari petang tadi dok fikir pasal menu minum petang

Fikir2, search kat internet bagai, Haaaaaaa! Dpt dah idea Resepi nye adalah…



Puding Roti……..Resepi ni mE jumpe kat blog pipicomel…bile tgk tajuk Resepi pun hati dah berkenan, mesti sedap ni, dlm hati berkata…baca bahan2 dia, wah! Simple

Ape lagi, teringin la nak mencubanya

Alhamdulillah…menjadi juga…

Senang je..n sedap pulak tu…

Eeeeee….tak sabar nak upload gambar hasil air tangan sendiri

Tak sabar nak share dgn kowang…

Tapi kan..kalo manis n lemak lagi skit, lagi sedap tau..

Cenne leh lupe nak letak majerin pada setiap inci roti tu

Hahahaa….

Takpela…next time masih berminat nak try lagi Puding Roti ini…

Kowang bleh try tgk kat

Cik pipicomel ini


Saya suke pudding roti

ANDA pula bagaimana?




4 princes N princess Yg Sweet:

DKosongLapan said...

errr.... yang bawak pagi ni puding roti tu belen (balance) semalam la ye???.....kekeke....
uiiii Yong eMMe ni musti ghajin masak nii....... untung le laki mike Yong!!!

eMMe said...

Bukan balance la yop! buat malam tadi nak bwk pagi ni buat breakfast le....
tak baik la dia ni....huh!

anita_hanapiah said...

wow nmpak menarik ni..mgu ni bleh la try...

eMMe said...

bleh2! mesti nita buat lagi sodap dari me buat..hehehe...

Post a Comment

tq 4ur comments~