Followers

Sep 1, 2010

Dengar Citer.........


BONUS Raya dah masuk...

Alhamdulillah la kan, rezeki Allah nak bagi...

Syukur...Raya tahun ni mesti syok kan...

@ Duit raya dah pesan kawan minta tukar
@ Tudung raya sudah beli
@ Baju Raya saya sudah siap
@ Kasut Raya saya sudah ada
@ Kuih raya ????? tak siap lagik
erhm....bila nak start operasi nih
sok lusa....hmm..sempat nih

INSYALLAH...kalo niat hati kata nak buat MESTI!

Nak balik raya mana dulu ni Perak? Gemas? Perak? Gemas

adeh! nak bincang, tapi cam ade yg tak setle je,dok memikir je kepala
ni....dilema betul...tidor malam pun tak lena, teringat2, terigau2, termimpi2,

Tolong!

26 princes N princess Yg Sweet:

cheqna said...

wah beshnya semua dah siap ye...=)

Ena said...

owh.. pening paler pasal nak balik mana dulu rupanya yeh!.. tok sah dok pening2.. kalau ena dulu.. raya tahun pertama kat umah mak ena.. pastu tahun ke 2 umah mak hubby.. serusnya macam tu la tiap tahun... kami tak pernah celaru & pening.. sbb tiap2 tahun balik tetap balik cuma di hari pertma & kedua je.. kat mana..

eMMe said...

yea cheqna, so far takde ape sgt yg nak disiapkan, tgh pkir nak wat kueh raya, hehehe...

eMMe said...

Ena, pening jugak, coz mr HuB ade lak alasan dia sendiri ajak balik kg dia dulu pulak....ari tu janji lain, ni lain...cenne?

sWeEt MoM's said...

kak amy bg la pulak alasan kak amy sendiri ajak azwan blek perak dlu..

cm ne ni raya ke-2 eja nk dtg umh mak kak amy nk duit raye!!

eMMe said...

eja nak datang kene calling2 dulu yea...huhu.. perak ke? huhuu...nak balik perak....

lydzar said...

main osom la..sape menang boleh pilih balik tempat dia dulu hihihi

fatenton said...

kena ada support dari husband..confirm awk rajin buat nt..hehehe

eMMe said...

lydzar... osom! skali dia menang camner?! tamo2! huhuks!

fikaryna said...

dear..perak raya di mana?

eMMe said...

faten, dah ckp kat dia dah ari tu, dia kata OK, ni yg smangat nih,hehehe...

eMMe said...

Perak ade umah kat Slim River, peh tu gi umah opah kat Teluk Intan, belah ayah, then umah kg Mak kat Sg siput, rata la jalan...umah sedara2 lagi...ryna? perak juga yea?

Nigina said...

akak tinggal tudung dan skirt labuh jer.. lain udah..

Eye_nee said...

Wah 90% ready dah yer sis..cuma soal siapa punya KG come first ek....berpakat elok2 yek...jgn nnt beraya muka masing2 ketat semcm jer...

eMMe said...

kak Yati, erhm..skirt labuh me suke beli kat Warta Bangi, murah2 leh beli 10 helai! hehehe...

eMMe said...

sis Eye Nee, itu la pasal, takot tau tgk muke memasing ketat, hahaha!

RozSyah said...

handbag raya xde ke?hihihi..

rajin tul buat biskut ry..sy tunjuk2 jer..

psl nk balik ry mana tu..sy no komen..almaklum ler xde pengalaman.. sg.siput kt belah mana?(sibuk gak nk tau.haha..)

JUE said...

Balik kg mane? bincang lagi..dan lagi.. Biasa lah, akan ada salah satu yg kena berkorban. Family pn kena faham tu.

Mrs Nageb said...

eMMe:jelesnya dapat bonus raya...nak sikit :D

eMMe said...

rOZs: handbag lama...takde rasa nak beli baru la, ade ke tempat lain yg hndk dilaburkan...hehehe...sg siput yg pedalaman tu kg Jawang, tau ke? hehehe...

eMMe said...

Kak Jue: kalo tak faham wat2 faham sudah le...

eMMe said...

Mrs Nageb: tak dapat ke? takkan tak dapat....dapat nih...nak skit ke? bak no Account hahahaa!

E K A said...

wow wee...beshnya dia...dah ada kasut raya eka lom lg.baju raya aja yang dah setle...

emme,plan g bila.eka g oct ni.tp tah la.cam tak jadi je

eMMe said...

Eka, me plan g bulan 11 nih...jom la join skali...me dah book tiket dah..(lari topik sikit, hehehe...)

anita_hanapiah said...

xpe me mgu ni cuti wat la kuih raya 2...

jesnita_ns said...

mE..pe kata one to jus..tgk sape menang..hahahaha

Post a Comment

tq 4ur comments~