Followers

Sep 29, 2010

Ni Gambar kita-kita aja…







Salam All!

Balik balik muka kite orang je yg memenuhi ruangan blog ini,

Dah takde muke lain dah, harap tak bosan la menatapnya…

Bukan gambar tak cantik, malah cantik2 cun2, hensem2, yg memandang pasti terpikat

Cewah, ade mak dara, anak dara, pak teruna, yg teruna pun tidak ketinggalan

Kowang layan je la gambar raya peringkat Kementerian, tapi dah mcm peringkat Bahagian ini saja je~

27 princes N princess Yg Sweet:

Ena said...

ok la tu kan emme.. gambo sebenarnya penyeri blog.. kalo bebel tanpa gambo rasa suram je.. heheheh

Ezzah said...

amboiiiiiiiiiiiiiiii kemain ek korng bergmbr smpai atas pentas. :D

DKosongLapan said...

uiiii ghajin (rajin) beno le begambo pun Yong niii.....tapi kalo tak bergambo....takde le kenangan kan????

eMMe said...

Ena, me tak pandai cerita, berterabur, gambar tempek je sonang jo...hehehe....

eMMe said...

ezzah, hahahahaa....gila glam kan aku...kalo boleh nak panjat lampu chandeliar tu la ezzah, hahaha...

eMMe said...

D08, rajin ke? alaa...biasa2 je...saje suke2, syok2...bg yg suke bergambo sakan cam teman ni haaa...

cheqna said...

besh kan???

eMMe said...

masih mood raya la cheqna...best aja...

JUE said...

hahaha...byk sgt gamba! x tau nk pilih yg mana satu. jap lagi la baru k.jue update jamuan raya ni. x dan lah! ;)

eMMe said...

letak je sume gambar tu kak jue, hehehehe.....

cik gObu said...

jamuan raya kementerian semalam
takde sekeping pun gambar yg diambil
huhuhuhu

E K A said...

meriahnyaaaaaaaaaaaaaaa

eMMe said...

cik gobu, ngape tak diambil...bleh same2 share kemeriahan ari raya...

eMMe said...

Ekanye open house meriah bangat! i loikeee...

jesnita_ns said...

wah meriahnya majlis raya ..

al-lavendari said...

memang nampak mewah dan merelip-relip !

eMMe said...

Apai, meriah, cukup kite org je...lom campur yg lain2 tu....kebabom!

eMMe said...

Uncle, suke merelip2 nih...pantang!

a.samad jaafar said...

Meriah dan ceria.. kat mane ni ye ? Saya ni orang kampung...hihihi

eMMe said...

ni kat PICC, Putrajaya, meh la jalan2 kat sini...

a.samad jaafar said...

sy teliti blog yong ni.. menarik uga apabila gambar bercerite ye...

Rashid said...

salam

yup! semuanya comel comel belaka. Suka hati tengok.. semuanya senyum manisss..

al-lavendari said...

tengok entri uncle hari ni .. gambar siapa pulak tu ! hehe

suruh jue tengok sama. jangan jeles !

eMMe said...

baiklah uncle, sudah terjah!ewah2, kemain lagi dia yea...hihi

DKosongLapan said...

errrr...mike koje Kementerian Pengajian Tinggi ke Yong???

eMMe said...

Cikgu Rashid, kalo dah depan tu kamera, ape lagi say smile cheese la kan....

eMMe said...

D08, ya betul tepat skali 10 markah yop!

Post a Comment

tq 4ur comments~