Followers

Sep 25, 2010

Kisah Rendang Ayam Raya 24 Sept Punye Cerita~

(Cerita ini sepatutnya saya post pada 24 Sept ..maaf lewat n tiada waktu utk itu..)

Salam semua blogger setia

Blogger Silent Reader (ada kot…)

Masih mood raya kah?

Begitu la dengan mE juga…

Selagi Lom habis Syawal, selagi tu ade je jemputan Open House

Tak kurang juga Majlis Kahwin….(Haaa….esok ade jemputan tau…)

Mmg kenyang la tak perlu susah2 penat2 masak kan

Murah rezeki hendaknya….

Oklah, jom kite layan pixas2 yg saya edit nih…

Zasssss~

24 princes N princess Yg Sweet:

RozSyah said...

belum dpt jemputan open house lagi ni...emme xbuat open house ke?nk mkn rendang dan lemang..hihi

eMMe said...

Rozs....tak buat le Open House, sape nak masak...mE kannye teror sgt masak pun, Nasi Goreng teror la...nak rendang? boleh...tapi kalo buat insyaAllah..abihs raya boleh gak kan...

Mrs Nageb said...

sangat jeles ok..hehe..sodapnya :)

eMMe said...

sila jeles Mrs Nageb, hehehehe...mmg sodap, sume masak, takde yg dikecualikan...puas hati kalo masak...kenyang sgt!

Eye_nee said...

Seronok la dia kesana kemari open house..hakak ko ni dok umah jer ngan Yana yg masih belum sembuh dmm campaknya..cuma Mr. HaB dan Zati sajer yg beropen house...huhuhu...

eMMe said...

Yana tak baik demam lagi? sian la Sis, kene jaga Yana, takpela Sis, Raya Sebulan...sempat lagi...

MAMASYAZA said...

akak pun dah membulat asik g open house

eMMe said...

Mamasyaza, hurm...tah la...nak turun mmg susah la...

lydzar said...

kena pegi undangan2 tu, bulan ni jer la nk merasa makan sane sini free kan. makan sane sini lepas ni, sila bayar sendiri kan kan kan..

eMMe said...

yes lydzar..u know nevermind...sedap2 kan..kalo yg free2 nih, hehehe...

al-lavendari said...

terima kasih kerana sudi follow blog uncle .. memang benarlah janji awak itu, akan follow balik orang yang follow blog awak!

eMMe said...

janji mesti ditepati...thanks uncle al-lavendari

JUE said...

bila mase posing ni? x de pun k.jue...huhu

DKosongLapan said...

amboiiilaaa...sakan lagi beghaye!!!.....

eMMe said...

kene la sakan, name pun ghaye kan...

eMMe said...

kak jue meeting, kitorang posing le...hahahhaa...

Noli said...

teringin gak nk mkn kenduri..sape la nak jemput nih..hehe

eMMe said...

Noli, me tak jemput la, tapi dialu2kan kedatangan anda, me masak le ape2 yg patot, janji tetamu kenyang...

~aSHa~ said...

jemput la dtg ke rumah esok ptg..ada buat open house kecil2an...

eMMe said...

Asha, thanks jemput mE...ingat gak Asha kat mE...

DKosongLapan said...

seghonoknyee....dapat buat makan2 camni...awok tahun nitakde open haus....almaklumler...mem baghu je bersalin....jadi mood nak ber open haus ni takde ...... pegi open haus pun bulih kighe beghape...

Iena said...

eh haruslah in mood raya lg me oi... kata raya sebulan kekdahnya!!! hahahhahaaa

eMMe said...

D08, tahniah, dah ade org baru...dlm time raya, seronoknye...

eMMe said...

Iena, harus la.....paham dah kekdah raya sebulan kan....

Post a Comment

tq 4ur comments~