Followers

Oct 1, 2010

INILAH Puding Roti

Taraaaaaa…..!!!

INILAH Puding Roti yg dibikin baik punya semalam,

BUKAN BALANCEEEE!!!
Ulang suara, bukan balance malam tadi yea
HeHeHe!!!

Mmg mE niat buat ni utk breakfast, Maklumlah kalo buat pagi2 mmg tak sempat
Pendek kan citer…

Layan la gambar Puding Walla ni …

15 princes N princess Yg Sweet:

DKosongLapan said...

kekekeke...betoi ke ni bukan belen semalam??? kekeke..... rupe tak best takpe...janji makan sedappp...

eMMe said...

rupe tak best? huh! awok tak pandai masak..

ye le...

Mrs Nageb said...

nampak sedap..nyum..nyum.. :)

eMMe said...

Mrs Nageb, thanks, sedap tapi kurang manis, takot nak letak byk, kang kene kencing manis lak kang, hehehe...

DKosongLapan said...

tak..... maksud awok bukan ghupe puding ghoti mike tak best....awok baut contoh yang oghang lain buat...... mike buat...nampok elok....dan nampok sangat sedapnyee....

eMMe said...

pandai la nak amik hati yong...hehehe..tengkiu....ni rasa semangat balik nak masak ni! hehehe...

JUE said...

me ada la x puding roti? x puas mkn tadi sbb igt ke org belakang! hehee

cheqna said...

cheqna pernah wat masa bulan pose..sedap...=)
hahahahaha
versi puji diri sendiri

E K A said...

emme.minta respi.eka tak penah bt pon.pandainya emme

eMMe said...

Kak Jue, maaf la kak, dah habis, tunggu punye tunggu, takde sape pun mai, last2 masuk perot sendiri, hahaha...

eMMe said...

Eka, sila ke blog pipicomel.blogspot.com
me tgk kat situ je
pandai tgk resepi la eka..hehehe...

nadz said...

assallamualaikum,

terima kasih follow mama nadz,
mama ada 2 bloga..
follow this: http://busanahati.blogspot.com/


blog hobi mama tu jarang mama update.

a.samad jaafar said...

alamok...mcm tak penah makan mende yg nampok sedap nih..darat sgt kah aku ?? huhu...
D_08..pandeinye mike kabe(cover) yak ! hihihi..

eMMe said...

mama Nadz, okey dah follow...thx...

eMMe said...

A.S.J: alalaaaa....saje je dia ni...puding roti takkan la tak pernah makan...resepi biasa2 je la yop... senang je buat....huhuhuh...

Post a Comment

tq 4ur comments~