Followers

Oct 5, 2010

Dah wat report dah~

Utk yg belum tau kisahnye… sila la ke sini.

Harap pihak yg berkenaan dpt menyelesaikan masalah $$$ saya…
Teringat-ingat je $$$...takkan nak ‘miss’ bayor duit kereta bulan ni plak
Baru pas call mengadu kat pihak bank (tok rimau)
Encik tu pun cakap “jgn bimbang, kami akan hantar laporan ‘cik’ dan kami akan call ‘cik’ semula.”

“ada apa-apa lagi cik?”
“tiada”
“Terima kasih”

Lega hati ini dengar sore Encik yg romantik itu…hurm..harap ade berita baik lepas ni

Tunggu dengan Sabar ye ‘Pn eMMe’

17 princes N princess Yg Sweet:

DKosongLapan said...

ye betoiii...camtu le hak kite..... kite lawan.....walopon pade dasar nye ambik mase yang lame..... at least kite udah mule langkah pertame..... dah buat report polis????

eMMe said...

huh? report pulis pun kene buat ke? kalo report kat maybank tak cukup ke?
hurm..........

Iena said...

kenapa me? tak fhm aku neh...
duit gaji ko x masuk di telan pak rimau erk?

eMMe said...

Na, ko ade baca n3 aku yg ni? http://sweetcaramelinicecream.blogspot.com/2010/10/me-nak-citer-nih.html
tah la Na, tah ape masalah la tok rimau tu, dtg bulan kot, duit tak kuar, kad kuar, tetibe je 'out of service', ape ke hey ntah la...

JUE said...

insyaallah ada rezeki tu...

Ain said...

salam kenal,

kes macam ni pernah jadi kat hubby ain, tapi dia bernasib baik sbb ada kawan yang kerja dengan bank tersebut...

dapat la duit balik walaupun kena tunggu hampir 2 minggu....

kalau tiba2 duit kita hilang takpun withdraw duit tak keluar tapi dekat resit tulis dah keluar, memang kena wat report. kalau tak tak merasa la duit tu semula....

Mrs Nageb said...

eMMe buat mcm tuh ke...takut lambat and susah nak dapat..seeloknya pegi kat ATM yang sama tempat eMMe keluar duit arituh,and contact customer service number kat ATM tuh,baru leh dapat,mcm I dulu i gi bank berkenaan tak tepon no kat ATM tuh,haruslah banyak dolak dalih and akhirnya tak dapat,selamat sikita jer duitnya..hehe

DKosongLapan said...

in my opinion...cehhhh cakap omputih pulak.... bukan hape...ripot polis sebagei bekap (back up)...... kalo2 deme tak percaye...ade tolak menolakkk....... at least bulih gune ripot polis tu sebagei penguat (betoi ke perkataan ni??) kes...

eMMe said...

Ain, Salam kenal juga.

yea, just call (anak buah tok rimau) dia ckp, kalo dah masuk duit dlm my acc dia nak call balik...tunggu je la, ape tindakan selanjutnya...makaseh atas prihatin anda...

eMMe said...

yea ke Mrs Nageb, hurm....segera juga me gi ATM tu n amik contact no dowang...thx Mrs Nageb!

eMMe said...

D08, urhm...terpkir gak nak wat sampai report polis...tapi dah ade dah statement kat tangan nih..takkan dowang tak leh pikir kan, wat pe nak menipu, n takde la sampai susah2 nak tipon anak buah tok rimau nih...

:: iManja :: said...

ohooo takot jugak kalau kene camni.....semoga dpt blk la yer......

Anonymous said...

emmm... cantik gambo... eh ! ade kene mengene ke ??? hhihihi..

E K A said...

siannya emme...arap2 ada gud news...semaga en rimau dapat menjalankan tugas dgn baik

eMMe said...

anonymous???? ler...nape tak gune name nih...alahai...letak gambar tu mesti la ade kene dgn hidup saya...makaseh comment ya~

eMMe said...

iManja, maunye tak takot, huhuhu..duit gaji sebulan dah tinggal sparuh, aduh2...risau+ sedih bgt nih...rase cam lemah seluruh badan ku...

eMMe said...

Eka, i hope so...kalo tak dpt, eeeiii....tak tau la nak buat camner...

Post a Comment

tq 4ur comments~