Followers

Oct 22, 2010

TAG:Sape nak hadiah free dari Paris?


1. Buat entry "Sape nak hadiah free dari Paris?"

and letakkan sekali gambar ni dan link kan terus ke blog


'Eiffel Tower Giveaway'


2. Jgn lupe, letakkan gambar ni skali kat side bar blog korg

dan link kan terus ke entry ni ye.

3. Jadilah follower blog ni.

4. tag 3 org blogger

lain dan pastikan dorg tahu bahawa mereka telah ditag!

Nak Tag Sape yea? Ehm….

Didot (jadikan sebagai entry ari ni, kalo takde idea,hehehe)

Mawarbiru (hahaha…mawar tolong saya yea)

Rose (aku tak tau nak tag sape, ingat ko je saat ni, hahaha)

5. dan last sekali,

jgn lupe tinggalkan name dan link entry penyertaan korg kat

kotak komen entry "Sape nk hadiah free dari Paris? =)" ni ye.

Hadiah?

5 souveniors yang akan dipos khas oleh Farah dari Paris.

mungkin akan di up kan lagi bilangan hadiah.

mkin ramai, makin banyak hadiah.

up to us bebes. =)

Tarikh Tutup:

20.11.2010, 12.00 PM

oh ye! nk copy paste terus entry ni pon boleh tapi..

1 hadiah khas dari Malaysia dan France utk entry paling kreatif.

Semoga berjaya kita semua! =)

11 princes N princess Yg Sweet:

RozSyah said...

insyaallah akan dibuat nnt..button followers xkuar ni..itu yg xbest nk join contest!

cheqna said...

all the best k..=)

Ena said...

Good Luck ye emme..

mcm best je.. ;D

eMMe said...

RosZ, la pulakk...ape cara skali pun, tag wajib tu,hehehee....

eMMe said...

cheqna, tq, tak nak join ke? join le, mane tau ade luck anda kali ni...

eMMe said...

Ena, tak nak join ke? me takot nak tag Ena, takot tak suke...kalo Ena nak, t me tag Ena lak...heeee~

RozSyah said...

akan dijwb kejap lagi..folo kemudian..hihih..

anda pun telah ditag..hahaha..(padan muka!)

eMMe said...

cis..padan muke dikata ke akoo..huhuhuhu...rozS nak kene geget neh...~

RozSyah said...

masing2 padan muka sbb kena join kontest..hihihi

eMMe said...

best ape kontes ni kan rozS....kan...hehehehe...

butterflyana said...

GOOD LUCK! :)

Post a Comment

tq 4ur comments~