Followers

Oct 26, 2010

Hari ini hari Selasa~


Assalamualaikum wbt

Selamat Sejahtera

Selamat pagi semuanye…

Camner ari ni?

Semalam tidur cukup ke?

Ada rasa ngantuk ke pagi nih?

Rasa nak sambung tidur lagi ke?

Ada?

Dah breakfast ke?

Jgn lupa sarapan dulu

Sebelum mula kerja

Takde ape nak kukatakan

Semoga hari Selasa lebih baik dari hari semalam

Selamat berkerja

Enjoy your working day~

Salam Mesra Kasih Sayang~

28 princes N princess Yg Sweet:

DKosongLapan said...

sudah cekguu.....pekena roti canai kedai melayu...... tak mau roti canai mamak dahhhh

lydzar said...

sebab sakit perut pagi tadi, tadek selera nk bfast berat2..makan biskut kering cicah milo je

My Little Diary said...

salam
semoga hari ini lebih baik dari semlm... bsk dah rabu... huhu

cheqna said...

selamat hari selasa dan bekerja jugak..
happy sokmo ye =)

MAMASYAZA said...

selamat hari selasa,
akak baru tergediks2 nak bfast
nasi lemak, sambal tumis ikan bilis yg manis....tak sheeeedappp langshungggggg

Eye_nee said...

Semalam Isnin telah berlalu..hari ini Selasa masih terus berlalu..Esok Rabu masih adakah lagi..atau esok Khamis bukan lagi untuk kita..kerana menanti hari esok Jumaat cuma sekadar perjanjian tiada termetri...Semoga Allah masih pertemukan Sabtu dan Ahad tuk kita mensyukuri...

kelisa_samudera said...

selamat hari selasa jugak. cepat betul masa berlalu ye.

wan nurul hezrina abd halim said...

selamat hari selasa..salam kenal

RozSyah said...

semua org tau haru ni hari selasa..haha..mkn megi goreng buatan sendiri..hihi

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

semlm mimpi ular anaconda hehehe

Ena said...

hehehe..

caqm cikgu sekolah pun ada ayat2 tu.. :d

semuanya dah.. eh! apa yg dah?? heheh =P

eMMe said...

D08, bile mase awok jadi cikgu mike? tu citer2 tak kesampaian tu, huhuuu...

eMMe said...

lydzar, biskot kering cicah milo pun sodap jugee.....

eMMe said...

rima, tu la me tak de idea nak post ape la jadi gini..heheheh...

eMMe said...

cheqna, kene hepi2 selalu, kalo dah asyik keje, mmg tak sedar masa berlalu laju..hehehe...

eMMe said...

akak su, petang baru nak reply komen, hahaha...bz la pagi tadi...

eMMe said...

amboi sis eye, tu pantun ke sajak ek kak...sedap la..suke...thx sis...

eMMe said...

kelisa, salam hari selasa buat anda juga....

eMMe said...

wan nurul hezrina amboi panjangnye name, sedap~ salam kenal juga...

eMMe said...

rozS, takot ada yg tak ingat ari ni ari ape, hahahaha...

eMMe said...

yanie~ape yank? anaconda gulp~

eMMe said...

Ena, saja letak tajuk camtu...kembali ke alam sekolah, hahahaha...

Lina Rahim said...

Hai..salam kenalan..terjah blog EMme ni sebab tengok dalam kotak komen mana2 blog mesti ada nama Emme ni..friendly betul..mana2 blog link, mesti ada link Princess Camaraderie ni..baru arini tergerak hati nak pergi blog Emme ni..ok, selamat petang selasa.. :-)

eMMe said...

haha..ye ke....famous sekejap me ni kan, makaseh..Lina Rahim, salam kenal buat anda jua.

a.samad jaafar said...

teman idok suke Selase.. suke Jumaat..sbb sok nye coti...isk..lain mcm pulok bunyinye..teman tuko yak..CUTI..hihihihi..

noreed said...

hari selasa yg sibuk. penat sungguh hr ni. hope u have wonderfull day, dear :)

psstt...dah jwb soalan yg salah kat komen. sorry ye slh baca

eMMe said...

yop ASJ, hahaha...ade2 je...takpe2, ape pun...selamat berkerja 5 hari seminggu....

eMMe said...

Noreed, hehehe..takpe...leh sambung sibuk hari Rabu plak....tapi jgn tensen2 ye dear...

Post a Comment

tq 4ur comments~