Followers

Oct 27, 2010

Rabu pun menjelma

Hari ini mE tak leh nak concentrate kat blog mE n blog kawan2 la

mE kene tolong my bos wat assignment dia, byk nak dipinda, byk nak ditaip, mmg mE tgh focus kepada assignment my boss 100%, tapi tetap juga ingatan ku beralih ke blog ku yg ceria dipenuhi bloggers yg ceria menghiasi shoutbox n ruangan komen, Tq sgt2 pada yg sudi jengah blog ceria ku ini

dan Mood m Edi Rabu ini…

but not quite there, so watch it!

mE pasti akan kembali di sini bersama kalian semula

Have a great working day

TaTa TiTi TuTu~

16 princes N princess Yg Sweet:

My Little Diary said...

selamat menjalankan tugas


entry terbaru "mendung tak bererti hujan"

Eye_nee said...

Rabu Yg Penuh Emosi...hehehe..Rilek beb..

midiaida said...

aku pun x sempat nak jalan2 blog ko wehh..semlm n kelmarin bz handle cater mil aku..x dok meja pun..hahah..nei br nak jln2..

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

selamat siapkan assignment hehehhe

Ena said...

emme,

fokus fokus.. kang tak siap2 jugak tu.. heheheheh.. larikkksssssssssss!!

Notami said...

wat keje elok2 ye! =)

eMMe said...

Rima, thanks...lega, dah kat umah pun...

eMMe said...

Sis Eye Nee, hurm..leh kawal lagi emosi..masih under control, hehehe....

eMMe said...

didot, so ko tak keje la smalam n kelmarin?

eMMe said...

yanie, makaseh yank, sok pagi2 kene mai opis awai2, boss suh buat ade lagi sikit nak kene taip, hehehe....

eMMe said...

Ena,
hahahaa...ohh larikkk ekk...nak kene nih, tau la dia rileks je keje...hehehehe....

eMMe said...

Notami, thanks dear....

DKosongLapan said...

waaaahhhh cik eMMe....dalam sibuk ni semapt jugak baleh komen oghang yeee....hebattt

eMMe said...

yop D08, tak leh la kalo tak balehhh...mesti nok tenggek sini juga, ni baru dpt online dgn tenangnye, heheheh....

kelisa_samudera said...

hari ni dah khamis. kena pakai baju batik.

MAMASYAZA said...

mood ari khamis, cam tak beshhh aje, badan rasa sengal2, cepat2 telan panadol

Post a Comment

tq 4ur comments~