Followers

Oct 13, 2010

Just nak tau pendapat kekawan


Penah tak kowang dapat SMS/emel begini?

“Bismillahirahmanirrahim”: Innakal minal mursalin a’la siratil mustaQim tanzilal azizir rahim Litunziroqaumammaunzila a ba uhum fahum ghafilun.

Tolong kirim potongan ayat dari Surah Yasin ini minima 13orang, InsyaAllah 2 jam kemudian kamu akanmendengar kabar baik & mendapat kebahagiaan demi Allah dan jangan dihapus sebelum sebarkan ya…

Ape tindakan kowang?

Me terima sms dari seorang rakan yg amat me kenali,

Ampun Na, aku confuse….

Tapi, cam tak tau nak wat apa

Just abaikan saje

Nak percaya ke tak percaya

Tapi bukan kah bagus kita direct berdoa/berbicara dengan Allah swt?

Ya, kita pun hendak juga kawan2 doakan kebahagiaan kita kan…

Tak tau la nak ckp cammane……………

Ada sape2 leh explain? Bukan skali ni me dpt, sebelum ni pun byk kali,

Sesape leh tolong explain kat mE?

14 princes N princess Yg Sweet:

Iena said...

ina pernah tanya pd yg arif before ni... n katanya: "sila abaikan..."

Ena said...

ena pun setuju ngan eina tu.. "abaikan aje" tu kategori email berantai juga la kan..

eMMe said...

baiklah! saya pun bertindak ikut arahan ina n ena, tq~

DKosongLapan said...

camni le cik eMMe....
bende2 camni dah buatkan kite percaye lebih pade ayat2 tu....bukan nye pade Allah...... jd kesimpulannye....takyah penin kepaleee......

eMMe said...

eh tak pening laaa...mE cool...nyaman gitu...kot bro D08 yg finin kot...hohoh...

cheqna said...

iena dan ena dah komen ni cheqna plak nak komen..
pun sama..abaikan je..=)

E K A said...

eka penah gak dapat cam tu.tp eka abaikan je

eMMe said...

baik la ostazah cheqna n ostazah Eka, hiiii...kowang lebih tau kan..so, same2 gak la kite ambil tahu..makaseh...

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

ada gak terima sms yg suh sampaikan kat kawan2...tp selalu nyer simpan jer sms tu dalam inbox...

eMMe said...

me pun simpan yanie, ade lagi ni haa...takot terdelete je...full inbox!

N@di@ said...

nadia ada baca pasl ni bnda xperlu kita nk takut sbb dia boleh menimbulkan keprercayaan karut hehehe bkan nadia yag cakap ustaz yg nadia baca artikel dia yag cakp :D

a.samad jaafar said...

my pren eMMe.. ada pun pade pendatan teman, elok la jike eMMe powedkan balik mesej tu pade kwn tu balik.. mintok die powedkan pd oghang lain bagi pehak eMMe.. uii.. bernasnye cadangan ku ini..

Kau Bunga Cintaku...!!! said...

salam..
nnt kalau free, jenguk2 la blog saya jugak..
thanks..

Syue Mustafa said...

Abaikan jer. Ni macam surat berantai. Bukan ke surat berantai salah?

Post a Comment

tq 4ur comments~