Followers

Oct 23, 2010

TAG: Interview Tergempar daripada Ahmad Alieff yg sweet~

Hye All,

Cam ner hari Sabtu anda?

Ade bagus kah?

Terbaik kah?

mE okey je, tidak bersendirian ditemani mr HuB

hurm…sepatotnya mR HuB bekerja malam ni, tapi dia didapati mood malas dtg menyerang, taknak tinggalkan bini dia keseorangan, hahaha…geli tak ayat nih???

To Alieff, akak dah langsaikan hutang anda yea…akak hanya jwp sampai soalan 15 je, okeyyy… soal jwp spt berikut:

1. Apa benda paling penting dalam hidup korang?

My famili: Mak, Ayah, Angah, Adik, Mr HuB, my In Law Family

2. Benda terakhir yang korang beli guna duit korang?

Yakult, Instant Poridge in cup, Ligo, Serbuk koko kunun nak wat cake le, Nestle Yogurt, kunun nak wat kuah black pepper le, hahaha

3. Di manakah tempat korang akan langsungkan perkahwinan korang dan apakah temanya nanti?

Telah pun berlangsung tahun lepas, Alhamdulillah, Tema color saja.

4. Adakah korang sedang bercinta sekarang?

Yea, masih dlm percintaan after married la.

5. Berapa lama korang akan mencintai kekasih korang?

Akan selama2nya la, sampai akhir hayat la…

6. Dimanakah korang selalu jumpa kekasih korang?

Selalu nye di rumah, pejabat, mana2 pun mesti bersama, berdua lebih baik kan?

7. Novel/buku/majalah terakhir yang dibeli?

Majalah mingguan wanita yg belum katam baca lagi, hahahaa

8. Apakah nama penuh korang?

Juz kenali saya dgn nama eMMe, leh tgk dlm FB saya, full name lagi hahaha

9. Antara mak dan ayah, mana korang lebih mesra?

Offcoz la my mum, sejak kawen nih…hihihi…

10. Namakan orang yang betul-betul korang nak jumpa dalam hidup korang?

Takde…sape nak jumpe mE? Ada key g sudi?

11. Adakah korang basuh baju korang sendiri?

Mesin basuh la yg byk tolong, hand wash cam pakaian ‘kecil’ n my Mr Hub punye kemeja kerja.

12. Dimanakah tempat yang betul-betul korang nak pergi?

Tak kisah memane pun, janji tempat tu best, nyaman, tenang, dan mendamaikan jiwa

13. Pilih salah satu, peluk atau cium?

Cium la…muahs!muahs! muahs!kan dah kene comolot hohohooho~

14. Beritahu 3 benda tentang orang yang tag.

~nama dia ahmad alieff

~bukan nabi. bukan wali. hanya insan, punya perasaan

~mesra di alam maya, tak penah jumpe, tapi blog dia terbaikkkk

15. 5 benda yang paling disayangi dalam hidup.

Takde..hanya ada kereta comelku

16. Lagu yang paling suka dan selalu dengar

Opick~ mmg dengar lagu tuu je…(haiii alieff kata jwp 15 je….)

17. Bila tarikh lahir dan kat mana korang sambut tahun lepas?

22 Julai, tak ingat, rase sambut kat opis dgn kawan2 opis..

18. 5 rakan blogger yang korang nak tag.

Nuruladila

Didot

BITTERSWEETSYMPHONY

My Little Diary

Noreed

9 princes N princess Yg Sweet:

noreed said...

oh dear, pjg nya soalan interview ni. fuhh kena amik masa utk berfikir.nnt sy dah buat special entry, i let u know ok. lbt sket, ampunnn. anyway thanks for tagging me :)

eMMe said...

noreed, take ur time, janji entry special ini saya nntkan dgn sabar, hehehe...ur most welcome dear~

My Little Diary said...

dear eMMe selesai sudah acara interview... hehehe


entry terbaru"interview tergempar"

Amy Syaquena said...

salam..

drop here n follow, rajinya jawab tag..

jemput ke sinar raudah ye

eMMe said...

rima, thx a lot, saya dah komen interview tergempar anda tu...thx again dear.

eMMe said...

amy syaquena, thx drop here, i will folow u too, nnt leh tag kamu juga ya...

al-lavendari said...

nanti uncle nak add kat fb awak ..

ofis awak kat mines ya .. kedai jahit uncle pun kat situ !

eMMe said...

ye ke uncle?? bleh la tempah baju kat kedai uncle, susah tau nak cari kedai tempah baju...huhuhuhu...

al-lavendari said...

kalau nak tahu lebih lanjut tentang kedai jahit uncle boleh baca di sini:



http://al-lavendari.blogspot.com/2010/02/k-u-seorang-tukang-jahit.html

Post a Comment

tq 4ur comments~