Followers

Oct 16, 2010

Award dari Anita Fauzi


ni award & tag dr PENCARI HARTA KARUN-anita fauzie....beliau merupakan kenalan di blog....tak tau mcm ner leh jumpe, so, kenal n jadi kawan, thx anita for the award~

1) Write 5 interesting facts about the person who gave u this award....

i.Anita Hanapiah name beliau

ii.sudah berkahwen tahun 2009 bulan Disember

iii.Anita merupakan anak kelahiran Permatang Pauh

iv.Anita seorang guru sekolah menengah

v.Anita lahir pada 3 Julai 1984...

2) Write down 10 interesting facts about yourself and your hobby...

i.saya suke makan kalau masak, n masak untuk mr HuB

ii.saya suka tidur kalo ade masa lapang daripada terbuang kan

iii.suke gelak kekuat…kuat tak kuat sgt la, tapi suke ngusik, n diusik…

iv.suke blogging or walkblogging tapi tak kurus2…hihih…

v.suke jenjalan, suke lepak kat umah, berpiknik, sukan.

vi. Suka nyakat, gegurau senda, bergelak ketawa bila mood baikkk & I love Green.. Idamkan sum one berikan Me Hun Goreng Basah, Me Maggi Sedap!Enak!Lazat!Slurppp…

vii. Suka cuba masak resepi baru tapi dgn syarat, Bahan2 utk menyediakan yg simple n mudah didapati di kedai berhampiran rumah!

viii. Tak kreatif, walaupun org ckp “Orang Kidal ni Creative, isk2!!!!Ye kan je la yea~

x. Suka Merapu, tgk blog mE merapu kan…selagi ade yg sudi komen,follow, wat blog list pun me dah bangga..

xi.i want u, I love u, I need u, I miss u n love u Mr HuB~


3) Pick your most 10 deserving recipients and describe them.

hmmmmmm….tak tau la nak tag sape

ramai sgt yg mE suke nak tag,

1. Yanie budak gebu

2. Aida

3. mawarbiru

4.Rose

5.Shima

6.Mamasyaza

7. Dyla molly

Sila amik award yea kowang…

Daaa…~

9 princes N princess Yg Sweet:

a.samad jaafar said...

jelesnyeee...jelesssss... errr.. yong dah makan ?? hihihi...x tau nk ckp ape la ni...

MAMASYAZA said...

tq kasi akak award ni, ingat gak kat akak ekkk

ChiLaBaey's Spot said...

Kunjungan kali pertama di blog awak... Hebat and nice looking blog....

*Jom join contest saya pulak... Hadiah menarik... :)

Bermula : 15-25 Oktober 2010

http://chilabaeys.blogspot.com/2010/10/perhatian-contest-chilabeays-spot-telah.html

eMMe said...

ASJ, ape daaa....lidah kelu utk berkata2 kah? hahaha..takpe~its okey bro

eMMe said...

mamasyaza, mesti la ingat kat mamasyaza, coz mama rajin komen kat blog me, satu penghargaan buat u mamasyaza~

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

thanks yank...bagi award....insyaAllah nanti kita wat tag nih yer...ehehhehe

-v-~~geina~~-v- said...

utk aku tkde ka...hahahah..=P

eMMe said...

yanie, wat tau...jgn tak wat..kecik ati kawe...hihihhi...

eMMe said...

geina pun mau juga kah? bolehhh....jgn tak amik lak ekkk...rajin2 la online...huehuehueee....

Post a Comment

tq 4ur comments~