Followers

Oct 12, 2010

Oh Asmara ku~


Sebuah drama " iaitu "Asmara". Pelakon Utama Shasz Jazle sebagai Asmara dan Faezah Elai sebagai Zalia. Walla! Slot lestary memang tak pernah menghampakan dalam menyajikan drama-drama yang best. Best2 pun, mE tak dpt tgk nak ngadap tivi je…kene lari2 bile iklan lari ke dapur masak! Habis iklan ke depan balik, ikan atas kuali boleh hanguih wooo…tapi mE mmg suke tgk citer ni, nak ikuti sgt mmg tak dpt la…lagu Tema drama ni pun sedap Menyesal by 6ixth Sense, kowang try le dgr lagu, kalo cocok dgn jiwa leh ‘five’ dgn mE la…heeheee…

So, hope malam ni dpt memeta kat depan TV selama sejam, so, kene masak cecepat le ini malam, I can’t miss this drama….

10 princes N princess Yg Sweet:

Nigina said...

akak suka shasz jazle nie... lirikan mata dia mengoda betuiii... cair akak dibuatnya...cik abang akak gelak jer.. dia kata bukannya boleh dapat pun... tak dapat pun takpa janji dia mmg pujaan akak skrg

eMMe said...

Kak yati...satu lagi, Shasz Jazle ni miliki wajah yg jambu...soft je..alalala..berangan je kan, takpe...bukan kene bayar pun...hohoho.

E K A said...

ait nape eka tak tau pun citer ni..mesti en somi asik buka animax je sampai tak de chance eka nak search cite2 best kat tv nun

eMMe said...

tu la eka, kene beli tivi satu lagi...kalo dah start layan Astro, lupa dah citer2 tempatan tau....

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

suker dengar 1 lagu dari drama ni

BERGANTI HATI...nyanyian ANGGUN...memang sedeh wowowowowo..

hehhehehe

a.samad jaafar said...

masok depan tibi pun bulih ape...susoh juge ye bile minat nengok tibi ni.. mujo teman idok masuk golongan tu..

Ena said...

ena plak rasanya tak cukup masa la nak tengok tv.. ada je kije nak buat.. tup tap tup tap.. dah jam 11.... mata dah ngantukk..

eMMe said...

yanie, owh! lagu Anggun tu, syok leh tahan jugak la....

eMMe said...

ASJ, idok la beghia nengok tibi...citer Asmara ni sebab dah ikot dari mule, so harusla tgk sampai abis episod...citer yg awok minat je le...awok bukan kakit telibisen...

eMMe said...

erhm..Ena lagi la..ade anak yg nak diberi perhatian...mmg lagi la byk keje nak buat...tv pun jeling2 je, ye tak Ena?

Post a Comment

tq 4ur comments~