Followers

Oct 15, 2010

Mari la ke sini Sayang~


Hye…

Hari ini mE senyap je kan

Baikkk je…

Tak de pun kelihatan bebelan manja me sejak tgh ari tadi

Tak mcm semalam, ade je citer

Citer lak pasal makan…

Ade yg tegur saya…

Cam tak best plak

Pls, jgn salah anggap tentang saya…

Ni blog saya okey…

Saya terima usikan anda, me suke

I love very much~

mE tak mcm anda

anda creative

anda byk idea

ade je cerita

mE?

Takde cerita yg best nak diluahkan…

Tak best kan…yea, mmg tak best

So, tugas me ari ni, blog walking

Commentingsz blog kawan2 je

Terima kasih kepada yg sudi ziarah blog mE

Thx so much~

Thx juga yg jadi my followers

Selamat beristerirehat

Take care, n I’ll take care of my self too~

23 princes N princess Yg Sweet:

Iena said...

ntah... bior la nk tulis haper pon...
"blog haku... haku nyer suka r!"
muakakakkakaa...

eMMe said...

hahahaa...Iena~ but i love ur blog...suke tgk gambar iena , besoooo...pueh mata menengoknyew...

DKosongLapan said...

penat berjoging le haghi ni ye....padanle senyap jeee

eMMe said...

walking je...not jogging le bro D08...betulkan sikit, ni baru fakta, bukan auta, hiks~

L@g3nd@ buD@k N@k@L said...

awok suka jer blog akak eMMe..hihihi

a.samad jaafar said...

cerite makan pun cerite juge yong..setiap yg berlaku itu cerite.. cerite itu ialah cerite.. sebab cerite tu kan ke cerite...jadi cerite je la apa yg nok cerite..ape pulok yg aku cerite ni ???? saya suke princess !!! hihihi..

eMMe said...

Nakal, thx, owh i sungguh terharu dgn pengakuan ikhlas harapnya darimu, cewah~

eMMe said...

ASJ, brape bnyk cerita daa...hahahaa...thx 4 ur support pilow bro~senang sungguh hati ku mendengarnye, hahaha...

jesnita_ns said...

mE...tulis je apa nk tulis..blog nikan umpama diari kita..org yg tak suka tu..silalah tanda 'x' kt atas tu..huhu

eMMe said...

huhuu..thx apai...thx for ur support, me tak kesah, kite ni ikut suke ati je...kan...janji tak kacau org, hiiks~

E K A said...

eiiii...sapa yg ckp cam tu emme...meh sini eka rotan dia...suka ati ar blog kita.tak suka blah ar.dok annoy org lak...tak suka org itu.ops terlebih sudah

eMMe said...

eka, tau la awak tu cikgu, asyik nak merotan je, takde, takde sape pun yg cakap cam tu, sume org baikkkk dgn mE, baik sgtt...laf them so~ much, laf u Eka, muahahaa~

alieff said...

eh, gitu pulak kan..
relax yer...
kite senasib.. huhu....
blog ni best la...
menggamit hati untuk menyemakkan diri... (^_^)

*hari ni pun belum wat entry lagi..ber'BW' ajer...:)*

eMMe said...

alieff, thx BW kat sini...n thx menyemakan diri anda di blog tak sberape ni..dtgle sini lagi...

DKosongLapan said...

cik eMMe...
ceghite makan la best..... kite bulih ghancang ape kite nak makan nantiii....setuju kalo cik eMMe teghuih dengan ceghite makan...

eMMe said...

ye ke D08, hurm...akan dipertimbangkan, makaseh atas cadangan bernas n berkasiat mike tu...hiks~

soffea said...

takpe. takpe. keep on blogging je ye ;) blog kite kan.. takkan nk cite pasal org plak.. hehe..

eMMe said...

hihihi thx sofea, tersenyum mE bile ramai yg kasi support, i laf it~ i'll try my best, tanpa kowang, tak hidup blog mE ni~

noreed said...

eh dah tukar gambar lah. thank u blogwalking di blog saya. slalu2 dtg ye :)

si biskut said...

perlu kreatif ker?tak perlu lar kak.janji entry sentiasa update,citer lain punyer citer.hehe

Mrs.'Sifu' said...

ala..xde citer pon xper..klo dh bley round2 pon jd la.hehe...jom jejalan..

dilla molly said...

sygg...thanks! bz lately coz penuh gn asgnment n test...t i update ok..love ya!

dilla molly said...

dun wury babe...
blog u ekot suke la nak tulis ape pon kan!
lantak la dorang.haha

Post a Comment

tq 4ur comments~