Followers

Oct 11, 2010

Assalamualaikum! I’m Back! Home!

Ehem!Ehem!

Salam to All, my dear bloggers frenz,

Salam 1Malaysia!

Salam Sejahtera!

How R u All? Hope u All semua baik2 saja,

Alhamdulillah, saya dah selamat sampai ke tanahair jam 8.30am tadi.

Balik rumah sekejap, siap2 utk gi kerja, semangat bekerja ari ini

Tepuk tangan utk diri sendiri…tah la, rasa tak letih pulak, syukur…pada Allah diberikan kesihatan pagi ini

Oh!skrg dah tengahari….

Sudah 2 hari saya tak kemaskini blog saya. Rasa rindu sgt

Tak keruan dibuatnya…ni rasa rajin nak update plak

Selalunya sayalah org yg paling susah nak update, ade cerita, ade la update kan..takde cerita, saya komen blog kawan2 saja la…

Antara Peristiwa: (takde la menarik mane pun…)

Hari Sabtu, 9 Okt 2010, KL – KK, 12.00 tgh sampai 3.00 ptg, rasa cam delay skit la.

Terus check in Hotel, rehat sekejap, then keluar utk tgk game……dlm kul 6 ptg ….. kul 7 Dinner

Cuaca adalah hujan di petang bawa ke malam…so, terpaksa la redah hujan… Kami dinner di Pasar Philiphine, Dinner Ikan Bakar , sebab lapar so, rasa sedap je, penat pun yea, penat berlari redah hujan, after that, window shoping saje…balik hotel, tido!

Ahad, 10 Okt 2010, seawall 9.00 pagi, jalan2 ke Gaya Street, kat sini la mcm2 bisnes leh tgk…pelik2 plak tu…ada gambar, tapi, kat hp Mr HuB la..upload later kay… n one more thing, tak byk snap gambar, coz, mE sorang je, takde kawan..huhuu..mr HuB, bukan jenis yg suke snap2 gambar…so, sowang2 je le, tak syok ar…tapi tak pela, tak kisah pun…Mmg sepanjang hari dok jenjalan cari makan je, shoping pun, takde pe sgt, sempatla grab 1 blouse kat sana, Mall pun dekat2 area hotel, senang nak jalan….Malam tu makan seafood, sedap nyew, ikan,ketam,udang, idup2! Tangkap dari akuarium…nasib baik la sedap, n lalu la tekak ni nak menelannye…hahahah~

Ohh! Lupa, yg ni PENTING!!! Nnt kowang org, mE gi KK juz jalan2 makan angin lak!

Kan mE dah bgtau last N3, me gi KK coz nak tgk Kejohanan Liga Futsal IPT

Tahniah! UiTM, Shah Alam! Jadi Johan! Mmg pandai main futsal, dpt duit lagi!

Tahniah ! UIA, Naib Juara

Tahniah! PSMZA, No.3

Tahniah! UMS, Tempat Keempat!

p.s.:Dulu mE aktif main futsal, teringat mase muda2 remaja, badan pun kecil molek je, leh jadi ‘sweeper’ but now, jadi surirumah , tu yg body pun dah hampir ke tom drum, yeeehaaaa~

Nah! Layan gambar2 nih…cukup kan?



17 princes N princess Yg Sweet:

E K A said...

oh ! sangat tidak ckp emme...sila tempek lg gambar...saya rindu sama sabah bah...mkn seafood kat psr pilipino ke...gemox2 kat seafood dia...o...mr hub pon pegi sama.best la.merangkap bulan madu

eMMe said...

mestila..ade sama...outstation same2 la, hunnymoon la..mase ni la kan..bila lagi..

cheqna said...

wah akak
cuti bagai ye...
best la tu..hehehehehe

DKosongLapan said...

haaaa....ini le namenye meghancang keluarge....... ade ghezeki...ade le prodak KK 9 bulan daghi sekaghang......kekekekek

eMMe said...

Cheqna, bukan cuti la, tugas rasmi di luar kawasan pejabat la...hehehe...

eMMe said...

Do8, Amin...masin la mulut mike, mudah2an, ada rezeki ade la....

acik mimie said...

ee bestnye ... jalan kat kk bestkan .. beli byk mutiara tak kat pasar filipin ? ...

eMMe said...

heeee..acik mimie, pasal jalan dgn org laki kan..so, takde geng perempuan, so, tak shoping laa...juz jalan2 window shoping je...huhuhu..rugi kan...

BUYEN said...

ooooo x blikn Akk nink pepun...
xpe..xpe..
tapi beshNyer me..Bos yg suh G..
pas2 bole bwk hubby..
aduiiii..KEJELESAN akak der...

a.samad jaafar said...

tepukan padu dan berirama utk ke'balik'an eMMe...kita tunggu 9 bulan lg kan D_08 kan..
gambor tak cukup la.. ati2 makan kat pasar pilipine tu eMMe.. kot2 berak2 nanti .. hihihi..sori yak..

L@g3nd@ buD@k N@k@L said...

terserlah kegembiraan kt muka kak eMMe..hehehe..menyelam smbil minum air katakan.. ada sponsor lak 2..hahahah

zmah said...

Mesti banyak SHOPPING

eMMe said...

kak nink! seriously tak sempat shoping, dah lah kes duit hilang tak selesai lagi...sedih tau..huhuhu...

eMMe said...

ASJ, amboi2! ewah2! nak kena kowang dua org nih, malu arrr...huhuhuh...InsyaAllah, kalo ada rezeki Anak, amin.............

eMMe said...

LBN, serious! akak tak sempat menyelam kat dalam laut ari tu, hahahaha!!!!minum air yea..haus! hahahaa...kenakan Nakal balik!

eMMe said...

Zmah, me tak shoping...sori...jalan2 suda...

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

emme...jom kita wat team futsal nak?

hehehhe

Post a Comment

tq 4ur comments~