Followers

Oct 8, 2010

Dah 29 Syawal~ sedarkah Anda?!

Pejam celik pejam celik

Dah penghabisan Syawal

Punye seronok Raya … Tak sedar waktu berlalu begitu pantas

Dok kite sibuk layan Open House, Raya sana sini, makan ketupat, Rendang, Kuih Bahulu, Lemang

Umah Sedara Mara, Kawan2, Umah sendiri,

Syawal pun berakhir juga…

Semestinya kita akan merindui hari-hari berlalu Syawal….

Semestinya kita takkan lupakan sepanjang bulan Syawal ini….

Semestinya kita akan terkenang kembali saat2 manis bersama keluarga/sedara mara/kawan2 di mana2 pun yg kite sempat meraikan bersama

Semestinya, Syawal akan berlalu pergi…

InsyAllah, kite Jumpa lagi Syawal Tahun Hadapan

InsyaAllah…

jOm layanzz gambar Raya Warga Sukan IPT…

tapi….Warga Sukan kita2 aja la yea~



14 princes N princess Yg Sweet:

DKosongLapan said...

wahhhh....last2 syawal ni pun sempat lagi beropen hausss...... kalo ghajin ...kementerian wilayah & Kesejahteraan bandar pun buat haghi ni kat taman tasik titiwangsa

eMMe said...

jauh nye..kat KL nun....takpe la...kat sini pun ade open house...kenyang sudah...Alhamdulillah...

E K A said...

tak sabar nak tunggu raya thn depan.arap dapat cuti lama sket

L@g3nd@ buD@k N@k@L said...

tiba2 jer nakal rasa sedih....huwaaaaa

eMMe said...

hahahhaa..Eka, plan dari skrg! cecepat apply, jgn dah terkincit, baru cari Tandas,hahahhaha! me doakan Eka dpt cuti raya lame2, leh raya umah mE , mE raya umah Eka...

eMMe said...

Nakal nape sedih? teringat kat sape syg? jgn sedih2 laa....meh sini meh!

kelisa_samudera said...

tunggu raya aji plak la. boleh belasah lembu sampai puas.

a.samad jaafar said...

udoh 29 syawal ke..? mcm tak peghasan pulok.. patut la kat ghumoh ni tinggei kui semperit je... nok simpan kui ni sampei ghaye aji la..

eMMe said...

kelisa samudera, aa'ah...tunggu raya aji pulak la yea...dah tak lame lagi kan...
yeay~ raya lagik!

eMMe said...

ASJ,yea, same umur dgn mike...tak prasan yea? mmg bz...dgn keje le yea yop?

DKosongLapan said...

takpee.....setat besok ni....jenoh makan kendughi kawen....tetiap minggu dapat jemputannn

eMMe said...

ye ke, hurm...sunuk le, tak yah masak utk tgh ari..rileks skit, hehehe...

MAMASYAZA said...

kita tunggu raya haji la pulak ok

eMMe said...

InsyaAllah.......nak raya mane tahun ni? hope dpt raya my side juga...huhuhu..

Post a Comment

tq 4ur comments~