Followers

Oct 6, 2010

TAG: 30 Fakta Tentang eMMe yg perlu kowang Tahu~


Waduh waduh..kene tag lak dgn Pn Mawarbiru..nak 30 Fakta lak tu, nape tak 300 terus..
Gulp! Pengsan le gitu…takpe2, moh le kite tgk ape fakta nya ‘Cik eMMe’ sowang ni..


1. Nama eMMe terilham sejak ermmm..tak ingat tahun nye, tapi mase zamanFriendster tgh Hot!

2. Lepas tu guna pulak kat Gmail…Terus ke Blog skrg ni!

3. Sudah 1 tahun jadi isteri kepada mR Azwan!

4. Dah ada 6 anak buah mr HuB side..yg ke 7, sape la agaknye yg punye anak tu!

5. Dari lahir hinggalah kini,menetap di KL.. Cuma dulu je belajar kat Negeri Sembilan...

6. Gemar menulis blog, gemar komen blog kawan, gemar tido bile ade kelapangan, kalo dpt duduk dendiam bersandar pun leh pejam..haha!

7. Suka nyakat, gegurau senda, bergelak ketawa bila mood baikkk & I love Green.. Idamkan sum one berikan Me Hun Goreng Basah, Me Maggi Sedap!Enak!Lazat!Slurppp…

8. Suka sgt tgk Sinetron (dari Seberang skrg ni tgh hot “Cinta Kirana” tapi selaluu je ‘miss’..huhu!

9. Mawarbiru suke rama? Owh! Tidak suke, I Love Org Hutan, tak tau bile leh dapat sekor..

10. Suka baca Blog yg kelakar, cam Lagenda Budak Nakal, Blog yg Ada Loghat Peghok cam D08 dll..

11. Suka tgk TV kalo dok sowang2…kalo dok berdua tgk Sukan la jwpnye, I Reply ZZZZ!!Kroh!Krohh!!

12. Suka tgk org Tido, kacau org Tido, picit org yg tgk Tido..

13. Suka cuba masak resepi baru tapi dgn syarat, Bahan2 utk menyediakan yg simple n mudah didapati di kedai berhampiran rumah!

14. Tak kreatif, walaupun org ckp “Orang Kidal ni Creative, isk2!!!!Ye kan je la yea~

15. Suka Merapu, tgk blog mE merapu kan…selagi ade yg sudi komen,follow, wat blog list pun me dah bangga..

16। Nak sgt jumpe kawan2 mase Sekolah Rendah Kebangsaan Ampang॥tak pasti leh jumpe ke?

17. Suke fesyen2 nih, tapi skrg nih, tak leh pakai baju yg ade Cutting Like Kebaya, Coz dah out of body Shape ..maluuuuu….!!!

18. Suke tgk my followers list, hope2 makin bertambah mengikutiperjalanan hidup di blog ku ini..

19. Peminat Datuk Dr Sheikh Muzaffar, huhuu…..tapi 10.10.10 dia dah nak tamatkan zaman bujangnye, owhh! Tak leh minat lagi…

20. Agak pemalu orgnye..bilamana dgn org yg tak biasa atau pernah jumpe

21. Sensitif kuat! So, jgn la sesekali yea!

22. Boleh tahan pelupa orgnya..tak pasan, minum air ade semut, huhu!

23. Selalu berangan duduk dlm umah besor, kete besor, ku mahu yg besor2 saja~lalalalla~

24. Selalu berangan nak gi bercuti-cuti..Luar dan Dalam Negeri pendek kata Around De’ World

25. Idam nak ade org gaji..tapi tak cukup gaji nak bagi gaji kat Bibit!

26. Amat mementingkan keluarga.. coz mE anak perempuan Tunggal dlm Famili n yg Sulung..

27. Emak n Ayah nadi hidupku...Idolaku…Nyawaku…

28. Selalu berdoa cecepat dpt baby..babies yg sihat, comel, soleh n solehah

29. Selalu berdoa.. agar mE & Mr HuB kekal bahagia hingga ke akhir hayat amin...

30. eMMe adalah Sahabat/Kawan/Teman setia anda...Okey??

mE nak tag...

Kak Jue

D08

ASJ

Lagenda Budak Nakal

Jawap2! Jgn lengah2 lagi! Hahaha…

17 princes N princess Yg Sweet:

DKosongLapan said...

laaa....naik jugakkk!!!...kene le jawap jugak niii....

eMMe said...

up up away~

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

wah...nak yg besor2 jer eh...nak orang gaji besor tak? hehhehehe

mrs.spicy said...

hahaha..rajin nye me nak pikir..banyak tu 30~

a.samad jaafar said...

Errrrr,....errrr...ASJ ??? Akukah itu...??

jesnita_ns said...

fuh!...jenoh nk memikio ye mE

eMMe said...

yea Yanie, nakkk le, kalo leh dpt, hahaha! terima ape yg dpt, kan..kan..

eMMe said...

Mrs spicy, aa'ah mmg ngah rajin mase jwp tag ni, takde topik, tag pun jadi le, hehehe...

eMMe said...

ASJ, yea mike le, sape lagi, jgn wat2 tak tau nooo....

eMMe said...

Jes, alaaa...tak tag Apai, cesss...anda terselamat dari di tag, hehehe...

nigina said...

huuuuu selamat akak... hehehehhehehe

E K A said...

kidal rupanya dia...baru tau.hehehe

JUE said...

mak aihhhhh....jenuh nak memikior! escape bole? hihihi....

eMMe said...

no escape sis! kene karang....hiiii...

eMMe said...

kak nigina anda selamat! tunggu le tag akan dtg dari saya yea...

eMMe said...

tu la pasal Eka, jgn hang tatau nooo...

DKosongLapan said...

ter tag name mike le pulakkkk Giveaway

Post a Comment

tq 4ur comments~