Followers

Oct 8, 2010

"nfahk's GIVEAWAY"


Kowang ikut je syarat-syarat yg simple ini:

1। follow je blog blog ini (DONE!)

2. post any sticky mode entry bertajuk "nfahk's GIVEAWAY" and tag another person.

TAG Yong n Apai (DONE!)

3. Kowang jgn lupe wat link ke blog beliau(DONE!)

4. Kowang jgn lupe letak banner kat post korang tu and at sidebar juga yea॥ (DONE!)

5.Kowang jgn lupa tinggal link post korang kat sini okay... letak dlm komen kat bawah tuuu pun semestinya (DONE!)

6. Itu saja, tag ni simple je, sape ade luck, dpt la hadiah yg lumayan dan sesambil tu leh eratkan hubungan sesame bloggers kan…best2!

Dengarnye hadiah bukan 1 tapi dua, wow! Lagi gile hebat tak engat…jom ar try…

tarikh expired is 17 OCTOBER 2010 cecepat la, tgk tu…ramai yg join, rugi tau kalo tak

join


Terima kasih Encik D08 atas tag yg menyeronokan, hahaha!

Kerja mE selesai!!!



6 princes N princess Yg Sweet:

nfahk said...

thanx for joining and goodluck! :)

a.samad jaafar said...

tetinggei le teman cmni..huhuhu..

L@g3nd@ buD@k N@k@L said...

semoga berjaya...caiyok..hhahahahah

eMMe said...

ASJ? tertinggei nape lak mike? tak faham? more explain to me pls, hiii...

eMMe said...

nakal nak Tag ke? boleh je kalo nak, tak yah tunggu mE tag deh!

eMMe said...

thx nfahk...hope so...InsyaAllah...

Post a Comment

tq 4ur comments~