Followers

Oct 19, 2010

Citer kosong sajelah saya~


Hari Ketiga mr HuB keje outstation kat KLIA. Mr HuB terlibat dengan Persidangan Menteri Pengajian tinggi dan Penyelidikan Saintifik Islam Kelima (5th ICMHESR) 19-21 Oktober 2010. Sebagai Sekretariat, mesti ngah busy. Terkejar sane ke mari… Persidangan ini merupakan satu acara Negara dan Kementerian Pengajian Tinggi Malaysia adalah penganjur utama persidangan ini yang dihadiri oleh Negara-negara Islam, pertubuhan-pertubuhan Islam dan badan-badan saintifik dan penyelidikan serta wakil institusi pengajian tinggi di seluruh dunia. (wat ayat dlm buku..hihihi)Ni dah start la ni

Opis ari ni pun sunyi je, ade la 3-4 org kat opis ni yg tak terlibat…jaga opis n buat keje opis, sunyi, tapi sesekali terdengar suara kuat Pn CC kita kat luar tu…hahahaha…sesekali sunyi…।lamaa…takde la bosan sgt pun…sesekali dgr lagu Opick dari blog ASJ, sangkut2…maybe talian internet yg tak brape bagus dari petang semalam….. nak gune broadband tak boleh la…kene panggil org IT gak…takpela..janji leh buka blog sendiri n blog kawan2 utk drop komen buat kowang…suke..u suke tak? Hehehehhe….

Sambil menjamu sarapan pagi, sambil menaip entry baru…kang takde lak kenkawan nak berlabuh kat blog mE nih…alamak! Skali opis boy dtg bwk surat masuk daaa..kene rekod surat lagi…dah 2 hari dah officer tak semak surat2 masuk ni…camner…?makin menimbun la surat….biarlah…takde yg urgent pun…

mE citer 0 saje la yea…

selamat menjalani tugas harian

Salam Ari Selasa dari ku~

28 princes N princess Yg Sweet:

My Little Diary said...

salam,
saya suke.. hehe

http://cikidis.blogspot.com/2010/10/cinta-tak-kenal-siapa.html

eMMe said...

salam....aik? ape yg suke sgt tu...hehehe...ape2 pun thx singgah sini...

cheqna said...

salam kak
wah selamat membuzy la kak..
cheqna banyak gok keje tapi M hahahahaha

eMMe said...

hurm cheqna, wat2 tak busy leh tak, huhu..aduiii M berjangkit kat saya pulek....hehehehee...

DKosongLapan said...

ni kighenye tengah boring gile le ni.....ye cik eMMe......macam awok sekaghang ni le.....dekat ateh niii....awok soghang je....yg lenlain outstation...... ghase amcam oghang gile le pulakkk

eMMe said...

D08m, tu la pasei mikel,me rasa cam org gile kuasa pulak...hahha..sebab 3-4 org je ade kat opis nih, huhuhu....

fikaryna said...

emme..yg pntg part emme selesai..ala..abg p keje kan..huhu..

nanti malam jumpa la..hehe..

eMMe said...

aa'ah...malam ni leh jumpe hureyyy...
hahaha...ade2 je ryna nih...hihihi...

Ena said...

ena pun selalu aper citer O tu kat umah ena tu.. hehehe.. tak pe la.. janji update.. ngeeeeee

eMMe said...

hahahah..Ena, me takleh janji utk update...Ena boleh la berjanji..ade je citer menarik, lagi byk citer la dari org duk berdua nih, hahahhhaa....

Eye_nee said...

Pi Setel kan surat2 tu dulu yer...kihkih..Sin En. HuB dia byk keje ek..tak per tuk masa depan korang jugak kan..

jUliANa^sAlLeh said...

akak..KLIA ke KLCC??hehe *wink*

mrs.spicy said...

huhu..asalkan ade update farah baca jer=p

a.samad jaafar said...

Teman munkalo yongeMMe ngan D_08 idok jenguk teman memang mcm idok soh..tp kome bedue ne gemo ilang ..inengok tajuk ingatkan kesoh rindu dendam..hihihi

eMMe said...

juejue..yea betul KLIA...bertugas dalam Airport...ade gak yg bertugas kat KLIA...ape wink wink la sgt..hehehe...

eMMe said...

Sis eye Nee..ye betul tu Sis...keje la sekuatnya..selagi lom tutup mata...
surat oh surat..sabar je la...

eMMe said...

mrs spicy, baca n komen tau, jgn lupe...hehehee...

eMMe said...

ASJ, jgn risau..kalo ilang idok lame..sementar aja...blog ASJ tak soh kalo tak terjah ari2 mesti mau...ade opick di sana yg menanti. hhehehee....

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

♥~takper...me tetap komen di sini hehhehe

eMMe said...

thx yank yanie lap yew so~ much
muahs~

L@g3nd@ buD@k N@k@L said...

eleh..bz ckit jer pn..hahaha
biasa la 2..langit x selalunya cerah
ahakss..x pe jnji akak eMMe mengukir senyuman manis..heheheh

eMMe said...

ek eleh....mesti la senyum...tatkala membaca komen dari mu budak nakal~ thx...

kelisa_samudera said...

hubby keje kat kementerian luar ke? saja je tanya. hehe

E K A said...

suka suka...tetiap hari tunggu komen emme tau.sian dia sunyi la tanya mr hub dcc

eMMe said...

kelisa samudera, my hub keje outstation, kementerian sama....tanye la, bisa jawapin...hihih...

eMMe said...

eka, takde la sunyi sgt...3 hari tu cam 3 saat je, tettttt...hahahaa...nnt kan komen me ye...

alieff said...

tumpang berlabuh sini...

*sunyi2 gitu riuhkan kat blog je la ye...jemputlah meriuhkan blog saya yg sunyi tu...haha*

eMMe said...

alif....aisey...awak pun sunyi...baiklah~ saya akan riuhkan blog awak sekarang, heee~

Post a Comment

tq 4ur comments~