Followers

Oct 4, 2010

Isnin~ Saya Cuti

Gambar google yg sexy~AuWWW


Salam…

Serius, sgt letih Open House semalam

Nak bangkit pun liat je badan ni

Melekat je kat tilam empuk

Nasib baik la bos kursus

Boleh la bermalas2an

N bangkit lewat sikit…

Terima kasih Pn Jue tolong cover kerja saya skit2…

Sok (Selasa) saya belanja makan yea…

Jumpe Esok !

12 princes N princess Yg Sweet:

a.samad jaafar said...

best bantal die tuh hihihi...(sebab idok tawu nok komen la ni..)

~AmyLiana8886~ said...

bestnyer cuti...hehe

DKosongLapan said...

uiii padanle senyap je haghi ni..... ghopenye cuti...dah awok agak....penat kome open hausss......

Ena said...

ramai yg amik cuti hari isnin bila wat OH hari ahad.. wat OH memg penat kan.. tapi seronok..

ea hanya sempat wat makan2 kecil2an aje.. huhu

JUE said...

Emmi..K.Jue sempat cover keje Me yg sikit2 jer.

Korang nak tau dia belanja ape? Laksa, Nasi impit & kuah kacang! hehe...(org buat) ;)

entry semlm : Open yang x berapa nak Open

MAMASYAZA said...

open house punya pasal, terus melekat kat atas katil ekkk, mesti urat sarap mogok, sbb tu tak leh nak bangun...apapun,selamat bercuti n selamat kemas umah

eMMe said...

ASJ, best la bantal busuk kan dia nye aroma wat kite terus melekat kat bantal...

eMMe said...

Amyliana, mmg best la, lame tak cuti ari Isnin, hehehee...

eMMe said...

D08, ari ni dah selasa yop! i online now, sedialah nak 'balas dendam' yop!

eMMe said...

Ena, betul la Ena, ikut je la arahan my mum ckp nak wat OH ari Ahad, ari Sabtu dia nak kelain, layan....

eMMe said...

KaK Jue, tunggu next belanja, if dpt duit saya dari 'tok rimau'...

eMMe said...

Mamasyaza, tau takpe, sakit urat sgt2! tu je alasan kukuh utk cuti, hehehe...

Post a Comment

tq 4ur comments~