Followers

Oct 3, 2010

Penat Berganti Lega~

Peghhh…Selesai sudah Majlis Open House my parent kat Sentul ni
Dari pagi hingga ke Malam, bajet start kul 1-6 petang, tapi lanjut ke malam jugak
Puas la melayan tetamu yg dtg, dah puas melayan tetamu, basuh pinggan lak
Sampai kembang2 jari jemari ku yg runcing ini…heheh..nasib baik la sepupu2 ku sudi membantu dan meringankan tulang menolong…

Tak sempat nak snap2 gambar, pakaian pun juz sarung t-shirt lusuh, senang nak membasuh2, tu la kerja mE, di dapur membasuh pinggan mangkuk, mmg tak de gune pinggan pakai buang de…coz my mum already had pinggan2 mangkuk catering, dulu penah wat catering, so, takkan la tak gune lak kan…gunakan la ape yg ade….siap tapau lagi, byk lauk berlebih, upah org masak je, nak masak kat rumah, mmg tak boleh sorong kaki de…dapur kecil, so order sudah…Menu mmg sedap2 belaka, ade laksa, nasi beriani, lodeh lontong, kuah kacang, mmg upah org yg किता दह तौ केसेदापन्न्ये...

Alhamdulillah॥Majlis berjalan dgn lancar, thanks kepada sedara mara , yg hadir, tahun depan kite berjumpa lagi …Maaf tak jemput kawan2, sengaja mE tak jemput, takot tak terlayan satu, n ofcoz majlis umah my parent pun, cam nak jemput Open House kat umah sendiri la, baru syok…InsyaAllah….

6 princes N princess Yg Sweet:

a.samad jaafar said...

macam kenduri ye.. walau pun letih tp seronok bile buat rumah tebuke ni..

Mrs Nageb said...

seronok nya ~ hehe :)

jesnita_ns said...

aku pn tak wat open house penat ooo..sape nk dtg..aku open house lah..

DKosongLapan said...

mak aiii...sampei kemalam..... kalo ghope ni...memang penat oooo...... mau cuti besoknye nii.....

JUE said...

pasni nk wat kt blok A pulak eyh? Okeyyy.... ;)

eMMe said...

penat...tu yg cuti tu....satu badan ni dah lame tak bergerak aktif, selalu dudukkk je kat opis....ni jalan sane jalan sini..mau nye tak penat...huihuihui...

Post a Comment

tq 4ur comments~