Followers

Oct 22, 2010

Kowang Je yg Boleh Dingin kan mE


Tak tahu lah nak ngadu kat sape

Nak ngadu kat kowang je la

Nak luahkan panas ni kat kawan2 blog

Kowang je yg paham

Keadaan mE

Kowang bayangkan la

Opis ari ni

Pepagi masuk dah bahang

Aircond takde!

Air Takde!

Nak membuang air kecil/besar

Taknak la main calit2 je kan …bukan cara kita camtu..huhuhu

Terpaksalah tahan … brapa lame je leh tahan kan…

kene jalan ke The mines

Gi tandas jauh tak jauh sgt la brape minit je jalan

Ari ni sgt2 la panasssss hati

Ni badan ni dah berpeluh2 dah

Melengas dah bau masam dah

Bertakung je peluh kat keyboard nih

Dari pagi kowang bayangkan

Byk ni suh kowang bayangkan

hahahaha

Tapi dgn kowang mE jadi sejuk~

Sebab kowang la teman setia mE

Sejuk petang ni, nasib baik

Hujan di petang hari

Alhamdulillah…

Biarlah hujan sampai ke malam…

22 princes N princess Yg Sweet:

dilla molly said...

lorh..panas kot..kipas pon xde?
hope cepat la dorang fix econ 2..kalo tak camna nak wat keja suma..adoii

eMMe said...

tak wat keje pun dyla, i dok ngadap blog je ni ha..kumen2 je..opis tarak org...eh?! ade lagi sowang...duk humming...kata bz, tah!

dilla molly said...

haha..dear,camne nak dapat notification bila kita dah komen orang tu ek?ssah la..nak taw orang da reply kew x?huhu

eMMe said...

dyla, sori la dear, i tak teror tentang tu...cenne ek? kene tanye yg lebih arif la...

dilla molly said...

haah..ok syg,t i tanya pada yg pakar..heheh
btw, sabar la dok ofis 2 ade bape jam je lagi.hehe
=)

eMMe said...

huhuhuu..ngah sabar nih...tak tahu nak ckp ape dah...huhuuuu...

alieff said...

ish... syiannyer...
alip memang panas hati biler benda2 yang spatutnya function wat problem...
sabo je la yer... hrmm...

*teringat final exam ari tu, pakai tebal2, last2 aircond tak function..haha...fail!*

eMMe said...

tu la pasal alieff...nasib akak ari ni dik...malang tak berbau...tapi bau badan akak petang tadi mmg tak leh tahan dik... hahahaha...

E K A said...

la siannya emme...kenapa air slalu tak de ae.kat sini pun sama.tp seb bek eka dok kuarters.guna tangki skolah.hehehe

al-lavendari said...

uncle pun rasa macam nak terjun ke dalam tasik tu !

a.samad jaafar said...

ingat mase keje kat kilang dulu..bile blackout mesin sume mati..keme pakat soghak..jom tido..jom tido...mmg haghap sesgt bio la selalu blackout mase tu..hihihi.. malas kah aku ???

jesnita_ns said...

x byr bil eh mE..tu psl panas..heheh

maiyah said...

lahhh.. tensen tu.. mmg dpt bygkan.. sian dia :(

eMMe said...

ala..Eka takpela, ade tangki..opis me ni takde tangki kot, huhuu...

eMMe said...

uncle, long time no see...hehehe...eeeiii..geli la nak terjun tasik tu...tasik mati...takottt...

eMMe said...

Yop ASJ, ni bukan blackout, aircond jalan, tapi tak sejuk, juz blow, air takde, effect aircond juga, sebab gune air kan dia pump naik ke atas ...paham tak? my explaination ni, hehehehe...

eMMe said...

jesnita, agaknye la, tu yg sengsara sehari tu, ari isnin sok tah ape pulak masalahnye timbul...

eMMe said...

kak maiyah, mmg sabar je laaa kak ari jumaat yg sengsara...huhu...

a.samad jaafar said...

Uiii...garanggg...garanggg..xplaination ke tension nih... bepeluh le ketiak mikee...hihihi...errr.. teman komen apa tadiii...hihihi..

eMMe said...

eh!eh! yop ASJ, tu kes ari jumaat ari tu, hope ari Isnin tak berulang lagi..tensen tau..kalo kat opis takde aircond takde air, takde letrik okey lagi...hehhehee...

RozSyah said...

lorr...tak bgtau pun kt kita last week!hihi..kalu xde air lagi meh ler tumpang MIECC..hihihi

eMMe said...

heheh rozS...baiklah! nnt me calling2 rozS yea...hehehee...

Post a Comment

tq 4ur comments~