Followers

Oct 6, 2010

Cintu Mu Semanis Coklat Cadburry Hazel Nut~


B, makaseh atas pemberian coklat ini…
Apa maknanya B?

B, thanks kejutan coklat yg elok terletak atas meja ku ini…
Apa maksudnya B?

B, apa maknanya pemberian coklat ini…
Ada apa apa ke B?

B, walaupun coklat ini kecil saiznya
Tapi bermakna buat diriku

B, walaupun harga nya tidak la semahal mana
Tapi cukup kau menyayangi dan mencintai aku B

B, I Love U…

Ever for what Ever…………………..

24 princes N princess Yg Sweet:

MAMASYAZA said...

owang pompuan mmg suka kalo dpt hadiah coklat

eMMe said...

tul la mamasyaza, buat saya senyum sowang2 sambil makan coklat, hurm..nak pelawa, sayang la...nak makan sowang, boleh tak, hehehe...

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

sweet n3 ni mcm cokelat tu hehehhe

DKosongLapan said...

uiiii...romentik nye mike yee...... seghonok dapat cokelat .....awok peghonah baut macam ni dulu....memang berbunge2 je muke mem awok mase dapat coklat tuuu...walopon rege nye takde le beghatuih2.....tapi tande ingatan tu yang buat deme seghonok tuuu

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

hehehe...saya dah lama follow awak...sebab tu saya nampak awak hapdet blog kat dashboard blogspot td hehehe...skang yanie bukak blog baru...kisah baru (^^,)

eMMe said...

yanie...!!! terkejut i yeww...tetibe je muncul, mmg me dah lame cari yanie, makaseh jenguk ke mari, nah coklat!

eMMe said...

D08, kroje dah siap? nah coklat? hadiah sebab rajin wat kroje, hahahaa...mmg la, org perempuan, kalo bagi coklat je pun, dah memadai, tak perlu la hadiah yg mahal2, cukup menghargai dan kasih sayang...

eMMe said...

oh yanie, sungguh ku terharu, laf yew...t kite comment awak, awak comment saya yea..nak cekelat lagi..selamat berblog kembali cik yanie gebu ku...

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

time kasih eMMe...hehhehe...(^^,)

E K A said...

ha...lg mau tanya....siap la malam nanti.heheh...sweet nya korang.....en somi kalu nak bt seprise guna ank murid

Ena said...

eheheh..

sbi baik ena bukan antu coklat.. tapi kalo dapat memg sayang nak makan.. sudahnya org yg bg tu pulak dok beria makan.. wahahahahha..

eMMe said...

Eka, upssss....serangan peribadi tu...lagiii la gile surprise kan Eka...siap bwk anak murid lagik...kellas...

azimah-Butik Nur Kasih said...

emme, hadiah anniversary kot?? sweet jer ur hubby hehe...

eMMe said...

Azimah, hahaha! boleh diterima laa...coklat pun coklat la..asalkan bahagia...

Mrs Nageb said...

eMMe:Janji adaaaaaaa :)

DKosongLapan said...

tande ingatan tu yang penting tuuuu...... tak kesahle dapat apepun......

eMMe said...

Mrs Nageb, yes! Janji mesti ditepati.

eMMe said...

D08, tapi lagi suke kali dia bg sumthing yg mahhhalllll...skit! dari Coklat Cadburry...hahahah! coklat tak tahan lame, masuk perot, keluar jadi T***, bg la sumthing yg kite nampakkkkk je n tahan lamaaaa, hahha...

L@g3nd@ buD@k N@k@L said...

wow!!!!

a.samad jaafar said...

esok nok beli satu bagi oghang ghumoh..hrp2 die tulih mcm yong nih hihihi...

eMMe said...

LBN, wow! dah cam citer 3 Abdul da...

eMMe said...

ASJ, eh! eh! mane leh same..lain org, lain cara nye, ngeeee.....(dia ade blog ke)

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

tertunggu2 n3 baru dari kamoo hehehhe

eMMe said...

Yanie, mE ni slow skit, nak up n3 baru, kalo ade...adeee je..kalo takde, nak up sebiji n3 pun payah, hehehe...

Post a Comment

tq 4ur comments~