Followers

Oct 8, 2010

Jom ke Kota Kinabalu!


Sabtu- Isnin, mE akan berada di Kota Kinabalu, boss suh gi tgk program bebudak IPT kat Gelanggang Futsal, BSA Borneo, Sports Arena, Kelombong, Inanam, Kota Kinabalu, Sabah, this my 2nd time ke KK, last 2 year (2008), tgk program Larian Obor AUG’08 kat Poly KK, ni sume atas tugas rasmi, tugas sesambil jenjalan gitu…Kowang mesti dah banyak kali kan gi KK…
Syok kot…tahla! Tunggu la hari esok, lusa, tulat, cenne keadaannye di sana…

Akhir kata utk entry ini, selamat beristerirehat di hari minggu…Da~

14 princes N princess Yg Sweet:

a.samad jaafar said...

ghumoh mem teman idok jauh daghi mesejid negeghi Sabah tu...tp teman lebih sukekan sarawak banding ngan sabah..

eMMe said...

hurm...tu la...ramai cakap, Sarawak lagi best dari Sabah...takpela..lom ade rezeki nak gi S'wak, InsyaAllah....suatu ari nnt pasti rata jalan awok kat M'sia nih....

MAMASYAZA said...

yang pastinya akak blom jejak kaki lagi ke KK

E K A said...

wow beshnya emme...nak itut...teringat pula ketika diriku memadu asmara dgn en suami 1 masa dulu.napa tak hangkut hasben sekali...


emme, bg eka eka kat...sabah lg best dari sarawak.ikut la masing2 nya pendapat kan.cam eka ni gila shopping n suka pulau.so sabah ada semua tu...kalu kat kuching,tak jumpa pantai yg menghijau.itu berdasarkan pengalaman eka la.:)

nadz said...

Assallamualikum Me,

Semuga selamat berterbangan ke sana...
Bestnya kerja mcm tu boleh jalan-jalan..
Tahniah..

kelisa_samudera said...

dengar kata kat tgh2 bandar ayam duk main2 kat tgh jalan macam kat pekan semenanjung je. dgr kata org je la. tak penah pegi pun. hehe.

a.samad jaafar said...

tak betui tu kelisa..KK bandaraya yg hebat.. Kalau ke kote Belud..dulu banyok lembu. Taik lembu penuh kat jalan.. tapi sekarang ni pembangunan betui2 pesat.. Teman kighe ghate juge bejalan ke sabah ni..

eMMe said...

Mamasyaza, tak puas jalan 2 hari...best jugak la...KK skrg dah maju, byk juga yg dowang sedang bgnkan..

eMMe said...

EKA, wow! kowang bercenta lama yea...hurm...ape pun kata mu EKA i tetap mahu ke Kucing, mau lihat sendiri negeri nya cammane...

eMMe said...

Nadz, amboi! siap wish tahniah lagi, makaseh buk...saya sudah selamat kembali ke KL...Alhamdulillah...

eMMe said...

Kelisa, ayam? kat Gaya Street ade gak nampak sekor dua, hahaha..tu pun utk dijual, yg menariknye, dowang jual binatang peliharaan...lain dari yg lain la pasar dowang ni, tunggu gambar akan diupload!

eMMe said...

ASJ, okeyla tu...merata jalan kat Sabah yea...kalo camtu, leh la jadi my Tourist Guide, cewah...

DKosongLapan said...

laaaa....padanle senyap jee..... udah sampei ke sebeghang lauttt...

eMMe said...

udoh sampai semule ke sini heee~

Post a Comment

tq 4ur comments~