Followers

Oct 25, 2010

Petang Nan Mendung~

Google: Petang Mendung kah di tempat kalian?

Petang2 gini rasa sakit kat biji mata la

Aduh~adududududuuuuuuu….

Terlampau mengadap computer sgt kot

Terlampau kusyuk wat Nuffnang

Kowang~ me pun da ade iklan kat blog

Suke tak?

Takde la kosong je kan..ade penyeri dan

Komercial break….tapi camner kowang nye leh letak terpampang

Kat tgh2 blog tu ekk

Ajarin mE leh?


p.s.: Tulisan color pun mendung, hiks~

15 princes N princess Yg Sweet:

E K A said...

emme tak kuar ke ptg ni.tadi kata nak mkn kfc...hm..sarawak pun mendung jerk

eMMe said...

tak kuar la..taip assignment bos...uhuhhu...still kenyang...

lydzar said...

emme kena tgk instruction kt nuffnang adds tu, 'to puts between contents' so nnt dia menari2 la kt tengah2 blog post tu

DKosongLapan said...

wahhhhh...dah ade nuffnang!???.....
mendung tak beerti hujannn

kelisa_samudera said...

waaaaa. memasing dah mula buat part time nuffnang ek. camni bengkrap la nuffnang nanti. kekekeke

lydzar said...

memula copy code utk To put between contents.

yup, code tu kena buat kt Edit HTML..expand widget template

then emme cuba baca tutorial kt sini;

http://www.nuffnang.com.my/blogger/blogspot/

kt page Add Ads tu kan, kt tepi dia ada bagi link =klik kt ikon blogspot = utk tutorial dia..

eMMe said...

okey lydzar, i try it again huh...tadi dah try, sampai pening2 nak paham kehendak nuffnang, hahaha..thx a lot lydzar...

noreed said...

dah ok ke blum ni? shah alam pun hujan, emme. kita ada tag awk. sudi2kan diri ye :)

mrs.spicy said...

die ade ajar kat add adv tuh..huhu..selamat godek2

eMMe said...

D08, hurm..semalam nekad ngadap Nuffnang, tunaikan permintaan kawan kan....letak juga le...

eMMe said...

kelisa, wat la nuffnang gak, bio bankrap kome! hehehe...

eMMe said...

noreed, tahla, between the content tu cam tak faham la arahan dia..hihihi...BI fail~hohoho...

eMMe said...

farah yg spicy, me dah tgk tutorial dia, tapi yg beetween content tu, takde lak bgtau...huhuh...me tak faham kot~

cheqna said...

suh cheqna ajar???
huhuhu
tak koser..sebab cheqna tak pandai..hehehehe
kat sini asal petang hujan la....

eMMe said...

nnt me up new entry yea cheqna, thanks for ur comment dear...

Post a Comment

tq 4ur comments~