Followers

Oct 29, 2010

Selamat Pagi Semua~


Adakah anda sudah terasa bahang Piala Malaysia 2010. Esok adalah perlawanan akhir penentuan siapakah yg akan dan bakal bergelar juara?

Siapa penyokong kuat Negeri Sembilan angkat tangan?!

Siapa penyokong hebat Kelantan?!

Dan mE penyokong kuat sorak je la yea…

Me sokong Negeri Sembilan, sebabnye…Perak/Kuala Lumpur dah kencundang awal2 kan…

Sokong utk mr HuB, dia kan…lahir kat Johor, tapi menetap di Negori…boleh gitu?

Apa pun mE berharap sgt nak tgk penonton2 / penyokong2 kedua2 pasukan negeri 9 dan Kelantan di stadium bertenang, dan tidak membuat perkara-perkara yg menyalahi undang-undang dan tidak menghuru harakan keadaan. Terkawal, Disiplin, dan tidak ada aksi2 liar. Taknak la tgk gaduh2 ni..tak best la..biar la MATANG dalam ape jua keadaan. Adat la kalah menang kalo dlm perlawanan. Kene terima la dgn pikiran yg waras….so, Gud Luck n All the best buat kedua2 pasukan…jgn sampai patah riuk lak nnt~malu tau Negara luar tgk keadaan yg terjadi sebelum ini…

So ada lirik lagu utk Pemain Bola sepak negori Sembilan

Sape tau nyanyi ini lagu…kite nyanyi kuatt kuattt yea~

Dari sawah turun padang
Kini kau dah pandai nondang
Kali ini mesti monang
Bukan susah cukup sonang

Hoben jang hoben
hoben jang hoben
hoben jang hoben
hoben jang hoben

1 - 0 kocik bonar
4-1 sonyum lebar
Kalau boleh 7 - 0,
Biar dio balik tolopong, tolopong-lopong

Hoben jang hoben
hoben jang hoben
hoben jang hoben
hoben jang hoben

Yam Tuan sokong kito
Montoghi Bosar sokong kito
Undang luak sokong kito
Jangan buek malu muko

Hoben jang hoben
hoben jang hoben
hoben jang hoben
hoben jang hoben

Sumbek gol banyak-banyak
Bia sampai jaring kuyak
Main mesti hati-hati
Jangan masuk gol sendighi..sendighi

Hoben jang hoben
hoben jang hoben
hoben jang hoben
hoben jang hoben


29 princes N princess Yg Sweet:

My Little Diary said...

salam,
huhu... peminat bola sepak awak ye...
hoben tu apa??

entry terbaru "berlari mengejar cinta"

eMMe said...

salam rima,
hoben tu belasah la..pulun laa...
gituuuu......
tak la fanatik sgt..sebab Neg Sembilan ade kene mengena dgn hidup n cinta hati saya kan...kene la sokong skit..hehehhe...

Ena said...

heheh...

eminat bola sunggu nie.. bagus2.. leh layan sama2 ngan en suami tu kan! tak la bowink dier dok jerit sorang2.. ngeeeee

SHIMA said...

camat pg emme...wah,minat bola ek
shima x sokong mana3 pon...x minat sgt..ekeke

lydzar said...

hehe tak rasa pape bahang pon sbb tak minat sgt tgk bola

eMMe said...

Apsal la tak minat bola lydzar, ni minat dok pegang senduk n botol susu anak la kan....takpe2...

eMMe said...

Ena, ye ke?suam2 kuku ade tak?
alaa..tak minat ke...tak pe laa..
saya sowang2 saje pun jadi le...

eMMe said...

shima pun tak minat...?hurm..takde geng ar saya camni...hehehe...

mrs.spicy said...

isk. sbb aku kelantan. kalo kelantan lawan aku memang riso lah takut gaduh. huhu. buat malu. erm..gomo kelate gomo! =p

eMMe said...

Farah...tu la pasal kan...tutup mata je la...hehehe...

munna said...

jangan ada rusuhan macam kat selangor hari tu sudah.. nanti ada pula yg jadi kes bunuh

jesnita_ns said...

huhu...mE..harap nogori kelahiran den ni monang lah lg...hehehehe hobin jang hobin

DKosongLapan said...

NS lwn Kelate.....errr....sokong Perak je lee....bulih tak macam tu???

Lina Rahim said...

hehe..saya tak minat sangat bola..semoga N9 menang la ek..

al-lavendari said...

uncle sokong negeri sembilan .. sebabnya tak payah cakaplah kan !

a.samad jaafar said...

Saya sokong Tunisia..kihkihkih.. rajin gi stadium ke eMMe..?

eMMe said...

munna, tu yg kite harapkan...tiada pertumpahan darah berlaku...

eMMe said...

jesnita, harus kusokong negori la jwpnye...

eMMe said...

Yop D08, ceh! setia la kunun....huhuhu

eMMe said...

Lina, tak minat bola, tapi sokong, bagus, heheheh...

eMMe said...

uncle, sebab uncle lahir kat negori kan...

eMMe said...

AsJ, ngada ar yop nak kene nih!
tak minat gi stadium, hehehe...

al-lavendari said...

lahir, membesar dan kini tinggal di Seremban. stadium paroi hanya 5 minit dari rumah uncle.

midiaida said...

aku pun sokong ns..heheh..walaupun aku jhr..HOBEN JANG HOBEN!!!!..

E K A said...

heheh...pandai ke nyanyi lagu tu emme.apa mksud hoben tu

MOH KEMBARA said...

Salam,
Tak sedor dah Final. Malas tngok TV skang ni, marking paper jer. Sapa menang, blanjer keme orang Perak...eh buleh ke gitu?

Mrs Nageb said...

go go go...hehe..
semoga semuo bejalan lancar :)

Syue Mustafa said...

Sorry le Emme, Kelate dah gomo pasukan N9. Cuba lagi tahun depan ya....

*loue me* said...

reen dok tertanya jugak ape je maksud hoben hang hoben..walaupun bapak org nogori tapi lupa nak tanya dia.huhu
tapi ni dh baca comment kt entry ni, baru tau..tp n9 kalah kan

Post a Comment

tq 4ur comments~