Followers

Oct 14, 2010

Beautiful Blogger Award Lagi~


Yahuuu~..dapat award lagi..thanks to dilla molly, coz tag me for the Award (layak kah I dpt award ini? Anda jua yg menentukannya…)

Me ingin menganugerahkan award ini kepada 3 org ini. Mereka adalah ….(drum!dam dam dum!)

Cik Fahiya

SamadJFR

Aida

lepas notice yang korang ni da dapat award yang terbaik ni..tell me 7 thing about yourself ok!update-update!!

  1. Suka makan pasrah je kalo gemuk, hohoho…
  2. Sensentap merajuk sensitive n emosi (yup, truly mE)
  3. Suke gelak kuat kah!kah!kah! opsss….~
  4. Suke blogwalking, komen blog kawan2, suke folo blog yg mE suke
  5. suka kemas rumah kalo rajin, tak suke lipat baju, terpaksa!
  6. suka beli majalah Wanita Minggu ini tapi baca nya lo made masa
  7. suke simple, tak suke yg serabot mau hysteria mE hohoho…

Okeyla, tu je cerita petang nih, setelah puas mengunyah Kerepek Bawang yg TERBAIKKK~

14 princes N princess Yg Sweet:

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

✿saya pun kuat merajuk..kuat sensitif....hadoiii mcm mana nak wat nih...?? hehehehe

eMMe said...

leh kawal lagi tu yanie, tgk yanie takde rupe cam tu pun..tipu la..huhuhu...

BUYEN said...

alaa me camne akk nk bg award..
akk tak tau nk buat...
hah patut me pun bg kat akk award kann..kan..

a.samad jaafar said...

satu penghargaan ni Yong eMme..walopun kompem teman idok layak.. apapun TQ.. tang 7 tu.. teman tangguh dulu sebab..jemput bace N3 tkini teman...errr..suke gambo mike kat guestbook teman tu..

L@g3nd@ buD@k N@k@L said...

makan jer awok..semaso masih sihat..nt bila hori sokit..udoh x da selero nyor..hehehe..Nakal dh leh ckp loghat perak

Miss Layaleya said...

TQ Darl.. sy adh amik award ni..:)

eMMe said...

kak nink Buyen, alololoooo...kak nink! me kasi award skali kat kak nink la..huhuhu..ter ter tinggal name kak nink pulak.....hohohoho...

eMMe said...

ASJ, jgn lame sgt tangguhnye yea...~ aa'ah..guestbook tu saje je try2, hohohoo...

eMMe said...

Nakal, saloh tuu..'awok' tu maksudnye saya, hahahha~ takpe2, boleh diperbaiki, alaa..gune je Loghat Utara pun sedap pe, ape la 'hang' nih nakal, hihihi...

eMMe said...

ur most welcome Miss layaleya~

AnL Mama Glam said...

sama la, mamaG pun sesangat la suka mkn.. apa nak wat, dah passion kita pd makanan.. huhuhu.. sabar jer la kan

eMMe said...

tapi mamaG body menten slim, walaupun dah anak dua...huhu~

noreed said...

kadang-kadang dtg angin sensitif majuk gak...

eMMe said...

noredd, oh yg tu ofcoz la..tak majuk tak sah kan, hahaha...

Post a Comment

tq 4ur comments~