Followers

Oct 22, 2010

Lepak Sini Temani Daku yg Sunyi~

Macam ni la rupe mE, walaupun tak sama…hehehehe

Salam semua~

Watpe tu?

Bz? Byk kerja yea?

Sebelum start wat keje tadi dah breakfast ke?

Breakfast dulu

Kalo pun bz ngan keje ke ngan blog ke, FB ke

Pegi makan dulu, ala..sesambil dok menaip ni sesambil mengunyah,

Okey gak kan…

Lepak le sini

Me sowang ni

Takde teman

Sunyi

Kowang la peneman me di kala ini

Aduh adudududuuuuu……

22 princes N princess Yg Sweet:

DKosongLapan said...

ke sebab haghi ni Jumaat???...besok dah cuti.....semangat cuti tu kuat...

Miss Layaleya said...

bosan la emme.. rs nk kuar skg je.. x pn lik umah smbg tdo.. bestnyer..

cheqna said...

ala kak
cheqna ni duk sibuk ngemah kain bau..kemah umah
nanti dah siap cheqna temankan akak ok..
pissss=)

eMMe said...

D08, suami awok outstesen...cemne mau semangat gini...sowang lagik
nak baby tak tau le bile...

eMMe said...

Miss layaleya, takde kerja yea? gi balik umah le gitu, hehehe...kang dato jerittt!!! Fahiya!!! u are fire!! hehehe...

eMMe said...

cheqna, cuti kan ari Jumaat, rajin nye mengemah...anak dara sape la ni...

lydzar said...

same la sini..boring. nak balk tidur je rasanya

My Little Diary said...

salam
ni tgh nguyah ler ni.. he3x


entry terbaru "susahnya menjaga hati"

RozSyah said...

mcm ku kenal tu bdk fahiya...hahaha..

emme..fahiya tu kwn exroomate sy..siti bed..tnya fahiya tu..mesti dia kenal..hihi..asben outstation lagi ke?

eMMe said...

lydzar, baik balik umah camtu, rehat awal skit. hehehee...

eMMe said...

My little Diary, ngunyah ape? breakfast ke brunch time terus tu? hehehee

eMMe said...

Rose, fahiya tu ade blog tau? gi terjah blog dia, kalo betul kawan yg rose maksud kan...hehehee...

RozSyah said...

mmg betul tu kwn kpd kwn sy..byk kali gak kuar bersama dulu..hahaha

My Little Diary said...

huhu.... emme, kira brunch ler ni


entry terbaru "susahnya menjaga hati"

eMMe said...

yea ke rose, dia PA satu kementerian...tu yg kenal lite2 tu...

eMMe said...

My little,
oh brunch yea, patot la susah hati nampaknye tadi, hehehehe...

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

me lak ngantok kat opiss...hehehehe

eMMe said...

tak kuar ke? ari ni waktu rehat panjang..me lak dok sensowang kat opis, baru balik shoping makan bubur segera je la...huhuu...

SHIMA said...

sunyi ek....sama la emme..tiap hari jumaat mesti keseorangan...muahaha

midiaida said...

haa..da ramai da jadi peneman tuh..ok laa tuh..heheh..x moo busan2..

a.samad jaafar said...

Sunyi yakk.. meh cni.. teman men'sumbang'kan lagu tuk eMMe.. lagu 'Horey..horey' R Azmi bleh ??

Eye_nee said...

Sunyi seperti dikhutubhanah ker sis...sian dia...

Post a Comment

tq 4ur comments~