Followers

Aug 19, 2010

100 people smile at Me


Salam Ramadhan buat sume yg menjengah ke blog yg tak berapa nak lawa ni.



Inilah Kak Wana Yusuf

Baru ushar blog dia semalam, dlm pencarianku mencari resepi2 baru, search punya search
terjumpa lah blog Kak Wana ni... melalui blog beliau tahulah saya, bahawa dia suke memasak untuk keluarganya. Maybe kak Wana hobinya memasak dan mencuba sesuatu resepi yg baru n lain dari yang lain. Betul ke kak? Itu cuma agakkan saya la... Kalau salah kak Wana Betulkan yea.

Yang lain-lain pun Terima Kasih
Kalian beri semangat kepada saya untuk terus berblog
Terima kasih tak terhingga
selain Doa, muga kalian baik-baik aja...

cuma harapan saya, anda sume terus mengunjungi blog saya
dan andai sudi, jadilah followers saya OK!

Salam Kasih Mesra~

9 princes N princess Yg Sweet:

cheqna said...

cheqna sentiasa mengunjungi blog ini
=)

eMMe said...

makaseh cheqna, ni yg sayang cheqna nih..muahs~

lydzar said...

giving my sweet smiles to you too..hihih sweet ker :P

wana yusuf said...

Salam emme....
Wow ada segmen psl follower yang ke 100. Kiranya k.wana bernasib baiklah ni...nak hadiah... nak hadiah....hahaha!!! anyway TQVM!!!really appreaciate....

eMMe said...

lydzar, thanks, semoga same2 terus sukses berblog

kak wana yusuf, erhm...hadiah? maybe me kene reka satu resepi speacil utk kak wana, hehehe...

Eye_nee said...

wah sudah dpat 100...suke suke....

Ena said...

skrg suka gak datang sini.. ;D

eMMe said...

sis Eye Nee, ye laa..akak lagi hebat, dah 100 lebih, nak saing dgn kak Eye Nee, nih.....

eMMe said...

Ena, ye ke suke...alaa...me tak la sehebat Ena, tapi, byk gak me belajar dari blog Ena, thanks ya!

Post a Comment

tq 4ur comments~