Followers

Aug 25, 2010

Friendly Blogger Award



Salam, juz wanna say Thanks to Shima atas pemberian award tersebut. Thanks once again, coz sudi memberikan anugerah yg terindah itu. hehehe..terharu rasanya. Malu la. bukan apa, cam tak layak je dpt award tu. tapi..saya terima dgn hati terbuka, bukan susah pun nak komen2 kat blog kawan2, just klik2 je, selesai sudah keje di pejabat, mengerjakan blog sajalah, nak FB jauh skali la, kalo dah kene BLOCKED! tak leh wat ape la...

Kita terus kepada soalan utama ya:(nasib baik tak banyak soalannye..suke!)

1) Nyatakan 7 makanan/minuman kegemaran anda sewaktu berbuke puasa/sahur..
Makanan Berbuka :-

1. Nasi (wajib ada)
2. Kalo tak Ikan. Ayam
3. Sayur
4. Kuih Manis n Pedas biasanya me suke Donut, ketayap, murtabak, popiah salah satu la, bukan kuat makan pun.

Waktu Sahur:-
5. Harus la Nasi (takut gigil di siang hari)
6. Susu or Holick or Milo or air masak (minum puas2)
7. Lauk semalam, panas kan saja, hahaha...save masa. hehehe...

2) Berikan kepada 5 orang @ lebih kepada rakan blogger anda.

1. Kak Juliana
2. Anita
3. EKA
4. Rozsyah
5. Cinta Itu Dia
6. Apai
7. Nak kasi lagi skali kat Shima boleh tak? hahhaaa...gurau je*

Sila amik award anda di sini yea. Check it OUT..TQ~

8 princes N princess Yg Sweet:

cheqna said...

wah tahniah tahniah =)

RozSyah said...

ok sy ambik tag tu....thanks coz bg kt sy..hihi..huk..huk..terharu!

eMMe said...

ups..~ makaseh cheqna, sori tak sep kat cheqna, tgk cheqna lagi friendly blogger kan...saya baru nak mula...

eMMe said...

okey RozSyah, amik tau..kalo tak amik, cubit kang! ngeee....

BUYEN said...

beh2 akK pun nk gak Award...
akk nk bg award kat me tak tau..camne...
psl me rajin mengomel n mengomen blog akk..thanx dear..

eMMe said...

ahahaha...ala takpe la kak nink, takde award pun, saya tetap setia komen n ngomel kat blog kak nink tau...hehehe..laf u sis...

E K A said...

tenkiu dear...tp frenly ke eka ni...kdg2 tu, sibuk ya amat tak sempat gak nak tinggalkan komen
newat mekacih taw

eMMe said...

same2 dear...

Post a Comment

tq 4ur comments~