Followers

Aug 5, 2010

Problem satu jadi dua?~


TADI...aku ke Putrajaya utk selesaikan masalah Blackberry (BB) bos aku dgn Pegawai IT, kononnya nak minta tolong pegawai tu kot2 la boleh check BB dia...belum pun selesai masalah, dah tambah masalah, PASSWORD BB tak lepas masuk, sampai 5 kali cuba tak lepas2, call lak CELCOM, suh dtg check kat booth BB dowang..sesilap, leh kembali jadi 'HP baru', katanya org CELOM lost sume dlm BB tu, uwaaa...!!! kan tambah masalah tu...kalo pakai HP canggih2 nih tak tau gune bukan ke nyusah kan diri sendiri/org lain...dah brape kali dah henset kat tgn dia problem...nasib la mood boss aku okey...ayat baikk punye kasi kat boss...ayat nak selamat diri...kowang pun tau kan...pheww~

4 princes N princess Yg Sweet:

Ezzah said...

dr pakai bb storm ek? bos aku nyer pun problem & ada gak sub2 yg lain bb dia prob. last2 yg bos aku kena hntr kat centre. abis ilang semua benda dlm tuh dh jd tepon baru

eMMe said...

itu la ezzah...bos aku nak jadi cam tu la tu..huhuu..huru hara ko...

sWeEt MoM's said...

2 la kan kak amy nk canggih la konon tp menyusah kn wat pe..kita pulak dia susah kn lagi la berbulu huhuhu

Gyena Chobitz Armani said...

hahha...nk guna yg canggih, tp tak reti guna,.parah jugak ni shis

Post a Comment

tq 4ur comments~