Followers

Aug 6, 2010

Mau Citer Pasal SEMALAM~

SEMALAM...pas keje, byk tempat aku pegi, byr kereta la, teman mrHuB gi byr kereta kat AMBank Alamanda la, masuk Carefour la, gi Dinner Taman Warisan la..rasa mcm byk sgt makan SEMALAM, yg SEMALAM punya pun tak 'keluar' lagi...hai...masalah betul!

SEMALAM...dengan Satenye, dengan Nasi Goreng Kampung nye, sampai umah lak, dgn Pulasannya, dengan Duriannye, haii..musim buah la katakan, sonok kenyang perot suka hati...

SEMALAM...kalo dihitung dari hari ini, lagi 5 hari je kita akan berpuasa di Bulan Ramadhan...harus lah makan mcm2 kan...

SEMALAM... tak jadi lak nak beli beras kat Carefour

Maybe, HARI INI kot dapat selesai kan ape yg difikirkan dlm kepala ni.

~Sekian~

2 princes N princess Yg Sweet:

fabulous.farah said...

hehe..memang semua cerita semalam. jom2 malam ni g beli barang dapo. weekend ni sure ramai orang

eMMe said...

farah, SEMALAM tak beli beras pun..huhu..hari ni kot...tapi kalo area SELANGOR , hari ni(sabtu) no plastic day la...standby plastik dari umah tau...

Post a Comment

tq 4ur comments~