Followers

Aug 5, 2010

"Anniversary Contest by MaslinaMansor"

Apa yang perlu korang buat...?

->Copy image kat atas tue dan buat tajuk seperti diatas.

Happy Anniversary



-> Uploadkan gambar korang dan pasangan korang. Yang dah kahwin, gambar isteri/suami. Yang bercouple. Girlfriend/boyfriend. Yang takdak pasangan, guna gambar parents korang... (Kalau boleh tue, yang dah kahwin dan bercouple, jangan la pertaruhkan gambar parent yer... :)



->Ceritakan pasal pasangan korang/ parent.
Mr.HuB seorang yang nakal, suke bergurau, ketawa, kenkadang masyam, ikut la mood datang bulan dia, kenkadang sweet kuat ngusik sakat...pendek kata dia ni just perfect! lucky had him as my Husband...chewah!

->Hadiah yang pernah diberi kepada pasangan. Manakala parent- tanyalah mak abah korang hadiah apa yang pernah diberi kepada pasangannya.
Asal dia Hepi, Senang Hati, Tersenyum Lebar sudah...

->Ayat paling " Jiwang Karat " korang pernah luahkan pada pasangan. Kalau mak ayah korang, korang tanyalah apa yang diluahkan pada pasangannya. (Ayat "I LOVE YOU " tak dikira, dah biasa sangat)
B, walaupun kite sering gado2 manje, marah2 sayang, mE akan sentiasa menyintai B sampai bila2..

->Aku nak bagi hadiah kat hubby, cadangkan 3 hadiah apa yang sesuai...( Jangan murah sangat )
1) Kemeja utk ke Pejabat yg branded!
2) Sport Rim Kereta...wah!
3) Ajak Candle Lite Dinner di Hotel (maybe..)

->Tinggalkan URL entry korang disini

Tempohnya...?

Bermula 16 Julai 2010 - 9 Ogos 2010.

Masih belum terlambat untuk kowang join Contest by Maslina Mansor ni...hadiah menarik menanti anda, saya dah join contest ni anda pula bagaimana??cepat2, jgn ketinggalan!

6 princes N princess Yg Sweet:

E K A said...

dear, nak wat contest ni gak bole tak....cam best jerk

maslinamansor said...

terima kasih sebab join contest mas...

eMMe said...

EKA, join la cepat! tarikh tutup dah dekat...

eMMe said...

Mas, thanks to u too..

Iena said...

kite join contest ni jugekkkk... hehehhee

eMMe said...

yeayyyy..meriah nyeww....

Post a Comment

tq 4ur comments~