Followers

Aug 26, 2010

Terengganu Permata Hati Contest


Salam Sejahtera buat sume blogger setiaku, juz straight forward je la okey, kowang pernah atau tak pernah pergi Terengganu? Suka jenjalan ke Terengganu? Me suke, tu pasal la me join Contest ni, mane tau ade rezeki, mungkin rezeki anda juga, sape tahu. Ikut saja...

Syarat-Syarat Dan Peraturan:-

* Saya dah jadi follower Terengganu Permata Hati
* Saya dah Masukkan blog Terengganu Permata Hati Ini dalam Blog List saya.
* Saya dah Letak Banner Contest ini diatas dan di'side bar' saya dan 'link'kan kepada blog ini.
* Slogannya: Saya Teringin Sangat ke Terengganu Kerana "telah terlalu lama saya tidak ke terengganu, Last Tahun ke Terengganu adalah tahun 2008, itu pun masa mula-mula saya kenal mr HuB saya, Saya berharap utk menjejakkan kaki ke Terengganu skali lagi dan menjadikan salah satu percutian yg terhebat dalam hidup saya dan itu lah impian saya bersama insan yg saya sayang".

Gambar tempat yang saya teringin atau suka di Terengganu ialah Pulau Perhentian atau Pulau Redang. Saya tidak pernah lagi ke Pulau Perhentian, tapi pada tahun 2008 saya pernah ke Pulau Bidong.


Kenangan di tepi pantai...


Pulau Bidong yang indah...

* Saya mengetahui Contest ini dari RozSyah Referrer terbanyak juga akan diberi hadiah misteri.
* Saya ingin 'Tagged' Contest nie kepada

1) Anita Fauzie
2) EKA
3) Shima
4) Anjelik
5) CINTA ITU DIA

* Akhir sekali, saya telah pun tinggalkan jejak iaitu html blog saya supaya Terengganu Permata Hati boleh menjejaki saya.

Senang dan Mudahkan Kan...Korang pe tunggu lagi, selamat berjaya!

Tarikh Tutup
31hb Ogos 2010

10 princes N princess Yg Sweet:

JUE said...

Owh...nk masuk contest rupenye. patut la mencari2 blk pix bidong. ehehehe...

Wish u gud luck! =)

eMMe said...

ahaks...peace! kantoi...

SHIMA said...

gud luck emme

eMMe said...

gud luck to u too Shima...

E K A said...

emme kamu dah pegi pulau redang ye...eka lom lg...pegi yg jauh dulu...teringin gak nak g.plan dgn en suami cuti skolah hujung thn ni tp pihak hotel ckp pulau ditutup utk pelancongan.kucewa sgt


nak tgk la entry emme yg pg pulau redang...sgt suka bersnorkeling taw...tp rugi masa snorkeling tempoh ari kamera eka canggih sgt so tak leh snap gambar coral yg menawan hati tu

btw thanx for d award.lom bt lg.tp still nak join contest ni.aci tak...tamak kan

eMMe said...

bukan redang...bidong la...takde entry di sini, tu tahun 2008, mase tu me tak UP kat blog la...bile contest baru me UP gambar je...hehehe...

EKA join la contest tu..
award tu pun kene amik gak...

Azwan@Mr Money said...

salam perkenalan, Good Luck ye... Tunggu keputusan nanti. :)

jesnita_ns said...

mE..kena jwb cam soklan kt Me jugak ke?? blur arr..hehhe

rDnA said...

waaaa cam menarik jer contest ni..pulau perhentian salah satu tempat dna nak gi.ingt nak celebrate 1st anniversary kt situ tp dgn keadaan skrg ni cam tak sesuai jer.rugila kalau pegi tp tk boleh nak bt aktiviti laut kat situ..nmpak gaya kena tunggu thn dpn la..

eMMe said...

apai, jwp la kat blog penganjur tu...aduyai, blur lak hang nih, hehehehe...

Dna, me tak penah gi pung, tu yg join contest nih, kot2 ade rejeki kan...hahaha.a...

Post a Comment

tq 4ur comments~