Followers

Aug 12, 2010

Petang Semalam an.......


JAM dah dkat kul 5.00 ptg, biasa Me sebelum pulang, solat Asar dulu kat opis,
gi arr solat...abis solat, rasa cam nak baring kejap, SEKEJAP je tau...
baring, mata pun pejam....kroh..kroh...Sedar-sedar je mr.HuB kejut kan, dia ckp, puas dia kejutkan aku, ketuk dinding surau lelakila, sampai la ketuk pintu surau perempuanla, last2 dia buka terus pintu surau perempuan, takot2 jugak la dia nak buka pintu surau tu, mane la tau, kot2 ade org lain sembahyang...ha ko! terbungkang aku...sedar dah pukul 5.40 ptg, amik ko, tidur mati! pengsan sekejap~ penat badan wei seharian puasa...haha~*pening je bila bangun mcm nak tumbang, bangun secara mengejut kan...tak elok tu...

38 princes N princess Yg Sweet:

Ezzah said...

ahahahahah...teruk tul la ko nih makcik! :D

eMMe said...

aku ade baca tau, kalo tido mati ni, menghampir kematian..

alynchoongjr said...

hahahaa. lawak la kak emme ni. apa daaaaa. boleh tdow lak. ntah2 pengsan waktu tu. hikhikhik

Eye_nee said...

hehehe...sampai en. hubby dtg kejutkan...

eMMe said...

alyn: hahahaha..gelak kan akak yea...huhu..nak wat camner, tu tanda tak larat sgt dah badan tu...hiks~

eMMe said...

Sis Eye_nee: yea, kami satu opis, dia tunggu punya tunggu bini dia tak muncul2, hahaha!

cheqna said...

walaweh

sempat lagi tu tidur..
nasibb baik dikejutkan..kalau tak..hehehehehehe

.::MY DOUBLE F::. said...

kak me: semalam pon sy hampir2 pengsan wahhhh heheh gigil badan tahan lapar....

KasihKuAlRayyan said...

walaweiiii nasib tk tebabas smp ke 7.30mlm.. kl tk, kenyang tdo ajer la..

lydzar said...

hehehe..

nasib baik en hubby tau nk carik kt mana..dibuatnya dia balik terus..cemana tuu nnt :P

eMMe said...

CHEQNA, bajet nak baring jap, tertido lak, nak wat camner...hehehe...

eMMe said...

Aida: tak sahur ekk....bahaya tul...

eMMe said...

Yong, kalo tido dlm kelaparan, mesti mau makan juga...

eMMe said...

lydzar, itu la..kalo tak, kene tinggai kot...hahaha...tapi, takkan la jadi cam tu...

Ena said...

hehehe..
kelakor pun ade gak tu.. ;D
tapi ye la bila dah terlalu mengantuk macam2 boleh jadi.. tertido sambil wat kije pun ada rasanya.. nasib baik la tak pernah lagi mcm tu.. ena jenis tido pantang terusik cepat je sedar.. huhu.. tak bst juga sbb tak leh tido dengan lena tu yg buat sleepy setipa hari.. mencikkk kan!..

azimah-Butik Nur Kasih said...

hehe...letih beno gamaknya tu

eMMe said...

Ena, if kite tido sebelah2 mesti me dah sedor dah, ni sensowang, ai..org mengantuk disorongkan bantal la kan...tapi takde bantal pun tido lenaaa jek~

Umie a'iesya said...

adoyai kak emme,,
ish ish....
smalam bebuka kat ne?

sWeEt MoM's said...

eh3x penat sgt la tue..jom tghari ni p tido kt surau dlu confirm ptg xgantuk :)

JUE said...

Kahkahkah... Emmi lawak giler! Sib baik la ujang tu nekad gak gi bukak pintu surau pompuan tu...klu x, silap2 berbuka kt opis. =D

eMMe said...

Sya, akak berbuka kat umah jugak la..tapau skit, masak skit, jadilah, 1st puasa kan...

eMMe said...

Eja, tadarus camner? dah la tak ramai org, kalo ramai, harus ke surau la tgh ari ni, huhuuu.....

eMMe said...

Kak Jue, yg ni plg lawak dlm hidup saya selepas bergelar bini org..hahaha!

E K A said...

aiyark...itu macam ke emme...eka pun kalu bole nak merangkak je dari skolah ke rumah nun...apapun...camne kucing tu melepet, camtu la eka.hehhhee...

eMMe said...

kucing tu takpe lagi, tangan still hanging, me ni rebah terus, melekat ke bumi...hhahaha...

ghimau said...

Selamat berpuasa :) ziarah dari ghimau :)

eMMe said...

thanks ghimau!

jesnita_ns said...

sib baik hubby kejutkan..klau hubby wat2 lupa mE tido kt surau tu lg le naya..hahahah

eMMe said...

tula pasal apai, risau gak...mujur mrHuB tau n kejutkan...

anita_hanapiah said...

masyaallah..bleh plak eMMe tdo smpai xsedaq...bahaya ni..nsib bek hubby kejutkan kalo x sampai ke mlm le..ahaks..

Iena said...

humag aih... fengsan terus hah!
satu ofis ker ngan hubby?

eMMe said...

anita, hahahaha..terkejut kan..tak penah jadi tu la yg terjadi...huhuu...

eMMe said...

Iena, yup, 1 opis...hiks~

midiaida said...

hahah..sabo jek laa ko nei emmi..sib baik laki ko ade..kalu x..sampai sok pg laa br ko bgn agaknye..hahaha..

Rashid said...

salam

heheehe.. letih sangat le tuu. Maklumlah puasakan.. nasib baik tak tertidur sampai ke malam. sedar sedar gelap semacam je..

eMMe said...

aida: hahaha....mmg nasib menyebelahi ku...hahahaha...

Cikgu Rashid: letih cikgu, 1st day puasa, so, tune lari laaa...hahahah!

Notami said...

jgn tido mcm kucing tu dh ler..haha

eMMe said...

oh! tidak pernah lagi stakat nih, hahahaa...

Post a Comment

tq 4ur comments~