Followers

Feb 2, 2011

Aku yang Sengaja

Salam~All.
Sengaja mE masuk opis lambat
Sengaja mE ketip kad kasi Merah
Sengaja mE lengah2 keluar dari rumah utk ke opis
Heeee~
Tak syok la, dowang sambung cuti…
Ala~ bukan takleh sambung cuti…
Sengaja tidak mahu join geng2 cuti…
Opis lengang,sunyi, sepi…
Keje akhir Bulan Jan lom setle lagi
Aduhhh…lemau nye ari ini…
Kowang? Ape ‘cer’ ari ini?

25 princes N princess Yg Sweet:

Miss Layaleya said...

me too.. bgn lambat, tp kad x merah.. sorg2 je kat ofis.. ad keja kna settle, tp kang cket la.. sgt mls okehhh!!

(^_^)

NM02 said...

berangan sambil korek idung. hahhahaha

eMMe said...

Fahiya~ bagus laa... leh dpt APC, hahaha...

eMMe said...

Niezza, umangai...korek bijihhhh...heeeee...semangat!

kelisa_samudera said...

semua org dah takde mood nak gi keje la emme. esok dah nak cuti. huhu

sahromnasrudin said...

selalu kalau kje akhir bulan adalah bikin repot bulanan kan..

R.R.Z said...

same la. gerak dr seremban jam 8am.

bhahaha!takde keja. tgh hr alamanda la.
(busannnn)

Sidratul Muntaha said...

lemau gak
tpi ni tgh kat rumah
dah mula coti
pacing brg budak2 pun ye
jap lagi org tua balik
pergi ngedate kejap sebelum balik kg.
aci tak??!
muhahahha!

Syue Mustafa said...

Akakpun kerja jugak hari ni. Rasa sengal plak kerja. Spek tak bawak. Cafe tutup. Geram betul.

♥MAMASYAZA♥ said...

sama ngan akak, dlm n3 lepas bersemangat tak mo lenggang kangkung lg, tp hari ni saje masuk ofis lambat...hehehe, ramai gak yg dah cuti

eMMe said...

kelisa, mmg pun, mood cuti sudah mali!

Eye_nee said...

masih bekerja ari ni..tak rasa lemau tp rasa limau....hanya sekerat hari..lagi 2 jam balik dah nnt...so selamat bercuti dear sis....

eMMe said...

sahrom! saya wat claim n borang pencalonan nak dpt gelaran 'latuk' la...heeee...

eMMe said...

Rosz~ mmg buhsan, takde keje lain...asyik ituuu je, mmg le, heeee...

eMMe said...

Sid~ byk tol keje dia, sempat lagi tu, hahaha!

eMMe said...

kak syue~ dowang dah cuti, akak tak cuti, hahaha..sian akak, sabar je la...

eMMe said...

kak su , heheheheh....nape la tak cuti skali...kan best!

eMMe said...

Sis Eye Nee~ hahaha! limau? masam ke manis? tau la nak CNY kan sis...hehehe..

BUYEN said...

Npe me wat cam2..Bos x marah ke?
beh2 me soang2 je kt opis tu..
bebaik tau..
ok..shantek r tulisan dlm blog me..ajar r kak nink...

E K A said...

amboi...saja je ae

lydzar said...

hehe boleh yer dia sesaja kasik kad merah..

Dilla Ady said...

me, dilla pun keje ari nih...

tp rase cam biase jek..takde semangat pun nk cuti..huhuhu...

MulutPayau said...

Mp tgh bercuti ni...tapi boring gak..

munna said...

Kak munna pun takde mood nak kerja hari ni.. tapi terpaksa gak dtg nak siapkan claim .. klu tak tak berduit lak company next month

a.samad jaafar said...

siannye..tunjuk perasaan ye..hihihi..uihhh..bestnye cutiiii.. erk ! mcm tak best je.. best lagi keje..

Post a Comment

tq 4ur comments~