Followers

Feb 17, 2011

Minta tolong n nasihat kenkawan~


Assalamualaikum

Hai kawan2!

Nak minta tolong kawan2 suggest kan mane nak dptkan shoutbox/shoutmix/chatbox dan dll

Yg comel2, yg cute2, cozz mE rasa nak remove yg lame, coz selalu dimasukan spam @ virus

Betul ke? Kebanyakan virus kan yg dok chitchat kat situ…

Camner mE harus menghindarinye kegiatan mereka2 yg tidak bertanggungjawab itu?

Ape nasihat kenkawan?

Tolong la mE….patotkah diremovekan terus

Atau patotkah dibiarkan chatbox tu disitu

Atau digantikan dgn chatbox baru????

20 princes N princess Yg Sweet:

munna said...

kak munna tak tahu sgt pasal ni emme... tukar shotbox je lah emme... banyak sgt dah spam tu...

eMMe said...

betol ye sis, itu spam? geram la dowang ni..suke wat semak tau, huhuhu...

al-lavendari said...

uncle tak ada pasang dan tak berniat nak pasang buat masa ini. nak juga dengan pandangan orang yang lebih tahu.

eMMe said...

uncle AL, hurm...syok gak ade shoutbox, ade yg suke chitchat dari komen......salah satu la...

lydzar said...

saya pakai shoutmix kt blog tu, so far tak dek kena spam lagi..try la

NM02 said...

toing toing... minta lalu jap. lalalalala

eMMe said...

lydzar, hurm....nnt try la tQ!

eMMe said...

niezza, aik?lalu je ke, hehehee....

E K A said...

sori emme tak dapat bantu.eka kurang arif bab2 ni ;)

eMMe said...

Its okey Eka, thx anyway~

SINGALAUTMETRO said...

chat box ni bagi saya menyemakkan sahaja...hihihi

eMMe said...

en SLM, saya suke suasana yg semak, harap maklum!

Dilla Ady said...

setakat nih dilla nye shout box tu okeh lagi..

tp mmg ade terbaca, sesetengah blog tak suke letak sbb virus dan incik anon tu kan..

nnk suggest yg comel2 dilla pun cume tau yg shout box tu jek me, sori eh dear?

DIDOT said...

ala x tau laa..sori x dpt membantu sbb kurg pakar..heheh..;)

jesnita_ns said...

sama lah mE..cbox aku tu pn..spam selalu nyibuk..

eMMe said...

dilla~ itu la pasalnye, me nye cbox tu nak buat baru, naaa~ dah ada cbox baru..yeay~

eMMe said...

didot~ takpe...aku pakar! heheheh

eMMe said...

anjelik~ wat baru, remove yg lame! tgk! aku dah buat yg baru, yeayyy...

Amy Syaquena said...

banyaknya spam better tukar je box tue..macam2 ada skrang nie..boleh klik direct dengan mane2 shoutmix or box yang berkenan dari blog rakan...

eMMe said...

amy, yes..ur rite dear, tQ for ur advise.

Post a Comment

tq 4ur comments~