Followers

Feb 10, 2011

Owh! Dah Khamis dah!

Hye All

How ur day?

Hope sumenye Ok!

Cepat nye waktu berlalu

Tak sedar pun…dah hampir pertengahan bulan Februari

mE rasa takde moody

takde cerita nak share dgn kowang…

rasa tak best je

surat –surat ini tak penah surut kat meje ni

tak penah kurang

selesai rekod datang lagi

dah mcm posmen la

Bosan~

Hari2 kerja yang sama

Surat hilang cari mE

Tanye mE

Dah mcm kaunter pertanyaan

Hurm….

Esok Jumaat

mE outstation

nak tau?

Tunggu~

20 princes N princess Yg Sweet:

azzey said...

Kaunter pertanyaan pun pandai tutup kannnnn...:)

NM02 said...

take care utk hari esok ye...

My Little Diary said...

salam,

selamat ber'outstation'
saya outstation next week... insya Allah :D

.: iEyLa :. said...

enjoy ur outstation..
thanx kak..

ChiLaBaey's Spot said...

Cepat betul masa berlalu.... Hari dah bertambah dah umur saya setahun lagi.... Hadiah tak sempat2 lagi nak serahkan... Hurmmm.... :(

lydzar said...

esok outstation ke? sambil2 cuti mesia kot..mesti best kan

nusha said...

slmt pergi n pulang ye kak emme!!!

Syue Mustafa said...

Seronoknya pergi outstation. Take care yer...

DKosongLapan said...

Takpe le cik eMMe....esok outstation tu...rilis2 le tensyen tuuuuu

munna said...

nak gi outsation kat mana emme.... best gak... klu asyik kat opis je mau beku otak dibuatnya

anita_hanapiah said...

mcm 2 la me bila dh sign saya yg menurut perintah...

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

a ah kan...

lagi 3 minggu nak ke bulan mac.

ai ketaq...

hahhaha

(^^,)❤

Umie a'iesya said...

saye tahu!

DIDOT said...

ko br sedar ke da ari khamis???hihihi..sok da jumaat..pastuh cuti..yahooo!!!..

Dilla Ady said...

kekadang mmg rase takde mood tu leh dtg kan..

moga slamat tuk beroutstation esok ye..

a.samad jaafar said...

eMMe..buat keje yg same dalam tempoh yg lame.. memang bosan dan memenatkan.. tapi kebanyakan keje mmg begitu..

E K A said...

emmm...nape ni me.eka pun perasan.me cam dah tak de mood berblogging je...napa ni...

maiyah said...

slmt hr khamis n esok jumaat :D

kelisa_samudera said...

me outstesyen ke mana tu? tak ajak kitorang pun.

.: iEyLa :. said...

kalau kakak saye ilang pon saye cari kat orang ni jgk..huhu..

Post a Comment

tq 4ur comments~