Followers

Feb 7, 2011

Tolong skit buleh?!

Yg folo saya terima kasih
Nak folo balik, sila la tinggalkan link
Cenne nak folo blog kowang
Sori~ kepala tgh pening….
Lalallalalaa~miung jap!

mE bz skit~ keje tak siap lagi,
I’ll be rite back
Akan komen2
Akan BW blog ke blog kowang
Sori yea…

13 princes N princess Yg Sweet:

nusha said...

ok,tunggu bw dr akak..heheheh~~

ChiLaBaey's Spot said...

Samalah kita... Busy giler2 sekarang ni... Bila nak dapat hantar by hand hadiah pun tak tahulah... Insya-Allah dalam bulan ni juga yer.... :)

♥MAMASYAZA♥ said...

setuju tu, kalo tak tinggal link, susah le nak bw

sahromnasrudin said...

relax..jgn serabutkan fikiran anda huhuhuhhh

Ena said...

bizi yeh! ciannya..

tapi ena suka gak kalo bz.. tak sedar dah petang.. leh balik.. heheh..

a.samad jaafar said...

buatlah keje mike tu dulu mE.. pelan2..gi makan dulu ye..

Abang Jonni said...

oooo.... tlong tinggal link upernye....

nasib baiklah....


ingatkan mintak tolong angkat2 barang nak pindah umah....


huhuhuhu...

.: iEyLa :. said...

baiklah..hehe

munna said...

selalu kat s/box macam tu .. suruh folo balik tapi kadang2 tak bagi link yg betul...

MOH KEMBARA said...

Salam Me, selamat bertugas! Rajin Yong ni!

DKosongLapan said...

Penin???? Ade isi ke cik eMMe???? Heheheh

My Little Diary said...

salam,

jgn lupa singgah ke blog saya jugak.. hehehee

Dilla Ady said...

okeh me,

jenguk sini..

jgn lupe singgah belog dilla eh..

Post a Comment

tq 4ur comments~