Followers

Feb 16, 2011

Jiwa tak tenang lagi


Salam All

Pe kabar bloggers semua

Hope sumenye baik2 belaka

Sihat ~Alhamdulillah

Sakit~ jgn lupe telan ubat, jgn terlebih dose sudah~

Rehat secukupnya, moga cepat sembuh

Syukur, bertemu lagi kite di arena blog ini

Saya pun dah selamat kembali dari Kelantan

Perjalanan yg mengambil masa separuh hari, memenatkan walaupun duduk di seat penumpang

pening kepala ni toksah ckp la mcm2 la rasa…nak muntah pun ade, jap2 lapar la, nak ‘terbuang’ la, heheeee…..

Dok layan drift je la, pening je lelap mata (berdoa jela…selamat pergi dan pulang)

Celik je pening, tetau je la kalo Driver yg bwk lagu mano kan……

Peghhh~ syukur skali lagi cuti keesokan harinya (Maulidur Rasul…)

Sape yg berarak?

Dapat baju melayu/baju kurung Free kowang, tak payah buat baju raya dah

Hehehehe……

Ni nak up entry je dulu,

Nak komen2 lom tenang jiwa ni

Kowang je komen kay!

Bile dah tenang n reda semuanya,

I’ll BE BACK BW N drop my comment to u

Bye~

13 princes N princess Yg Sweet:

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

yank..semoga semua nye baik2 ajer...
rehat2 kan diri k....

teringin nak jumpa kamoo..nak kasi kad....

(^^,)

EZAN IDMA said...

Salam maulidur rasul ::)

munna said...

penat ye emme outstesen... rehat2 dulu... salam maulidur rasul buat emme sekeluarga

RozSyah said...

camtu tu kalu aku balik kg beb...!

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

salam maulidur rasul...take a gud rest k....

kelisa_samudera said...

take ur time. jgn lupa pegi cek ye. mana tau pening2 tu sebenornye buatan orang. :P

E K A said...

hm perjalanan yg jauh...take a good rest emme

a.samad jaafar said...

mE.. ce minm ayo nyior, idok pn fresh oren..biasaenye bulih elok to..lain kan..pening jiwe kihkihkih..jgn maghoh yak..

Ena said...

alahai..
erm.. camtu la rasanya bila balik kg.. perjalanan yg panjang.. tp nasib baik sbb tak pernah mabuk2 camtu.. sesekali ngantuk ada la.. tp jarang la sbb sian kat huby..

take a gd rest k.. :D

bunga said...

xpenah rasa balik kg..cz duk umah sampai seakrang..haha..

azzey said...

Welcome back...:)

♥MAMASYAZA♥ said...

akak berarak for maulidur rasul minggu depan

MIZZ SUE said...

semoga kembali pulih tau

Post a Comment

tq 4ur comments~