Followers

Feb 22, 2011

Terima Kasih kepada Tenaga Pengajar~ InaAchik!

Assalamualaikum wbt semua bloggers yg mE sayangi...

Oleh kerana kasih sayang kami tak berbelah bagi, akhirnya kuberjaya menggodek sendirinya atas tunjuk ajar tutorial oleh Puan Ina kita ni, mmg terbaik la noq, like byk2 kali!

ni juz test jela, mempraktikkan ape yg dipelajari....Berjaya!!tapi Ina, aku takde la buat xlarge yea...coz, kene lak adjust kiri kanan lak, lain plak citernye kan...tak pasal2 tutorial lagi satu! heeee~

ni saje test je....byk lagi gambar kanku masukkan di sini nnt...Tunggu


mE, Yan, Alia
yan, Alia, mr HuB~

budak2 skolah, dgn kakak senior! hahahha~

kak senior dgn abg senior terchenta~

okey! Adik nak akak tolong ape?

 
Bergambar di hadapan The Red Warriors Station~ wahhh!!!


19 princes N princess Yg Sweet:

.: iEyLa :. said...

the red warriors paling best..
opss...owner baru ek yg depan tu??ahaks..

α!∂αηαтαѕуα™ said...

wahh,,, adik terchenta takde ke kak :)

Ena said...

senior sudah yeh!.. ehehehhe..
tetiba tingat jamang jadi junior masa mula2 masuk kijer.. huhu

eMMe said...

ieyla~ ahaks! bakal ...InsyaAllah...

eMMe said...

tasya~ ohhh ramai adik2 terchenta...

eMMe said...

Ena~ ahaks! sebab terkonang la jadi lagu tuuu...heee..

My Little Diary said...

salam,
red warriors tu terserlah.. hehe, lebih2 lagi awek cun berada di depannya....

InaAchik said...

saper inaachik tu nok? bijak lah dia! aku rase ko kena blanje dia NANDOS la... hahahhahaa

eMMe said...

MLD~ terserah kecunnan dia kan, hahaha...

eMMe said...

Ina~ yeye! skali lagi ko repeat, aku belanja kang! hahahaha..tQtQtQ Ina~lap u lebey la~

cheqna said...

amboi...ke kelantan ye...

eMMe said...

ye! cheQna...kene keje luar lak.

maiyah said...

assalam.. wahh ceria ;)

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

wah sakan lu kan...semua nak besar...wa tercabar sudah.. :P

eMMe said...

Assalam kak maiyah~ hidup mesti ceria selagi boleh!

eMMe said...

Purple~ ape lagi lu, sahut la cabaran wa! heeee~

eT said...

hehe...meriah yer karnival...

hoyahadis said...

salam kenal..
ceria la blognie d penuhi ngan gambar..(",)
camne ea nak buat frame tu.
ade tutorialnye tak..ngee..

sudi-sudikanlah polo me yea.
-petua dan ubat untuk sakit perut"

Ayuraza said...

amboi...kemain sakan posim..hehe
laa...akak ader je ek time krnival ni...hehe..muka kua tv tak kak?? lagi satu...ur hub tu..letih ke???hehe

Post a Comment

tq 4ur comments~