Followers

Feb 18, 2011


Salam All!

Thanks to Allah

Jumpe lagi kite Jumaat ini

Sihat ke semua?

Hope sihat n ceria selalu

Saja la nak letak gambar hujung bulan lepas

Trip to Alor Setar dgn family n sedara2 belah ayah

Sonok jenjalan ramai2, mengeratkan persaudaraan

Mase ni cousin mE kawen dgn org Utara

Sempat la kami jalan2 pusing2 satu Bandar Alor Setar

Ade gak sepupu mE yg dok kat Alor Setar, so, dari segi penginapan

Tiada masalah~

Kedai makan pun banyak yg sedap2!

Heeee~ kak su (mamasyaza), tak tau la bile leh jumpe akak su……..

35 princes N princess Yg Sweet:

ChiLaBaey's Spot said...

Adui... Lama sungguh tak ke Utara... :)

eMMe said...

abg muz, bile mau jumpe ni, aduiihla..lame sungguh nak dpt, hahahaha~

atty's said...

Jalan2 bersama sanak sedara memang besh..

::Mamalyna:: said...

emme, asben saya org alor setar... so bila balik sane, memang akan terjah kueyteow iman tue... sedap!

eMMe said...

atty's~ yup betul tu sis.

eMMe said...

mamalyna~ ye ke sis? hahaha..kebetolan pulak kite yea, mmg terbaik la kueyteow iman tu, termimpi2 kite dibuatnya...

ab@h_Izz said...

nak balik utara gak ler..my kampung, nk rasa makanan gulai sana..jenuh dah asyik makang nasi dagang...

eMMe said...

hahaha...abah izz, pi utara bestt la...heheh...

Dilla Ady said...

dilla sihat2 jek emme ari nih...

ChiLaBaey's Spot said...

Tulah pasalnye... Insyaallah dalam bulan ni juga... Nanti saya contact yer... Saya pun dah tak sabar nak bagi ni... :)

eMMe said...

saya pun tak sabar nak menerimanya bro muz! heheheh....

eMMe said...

Dilla~Alhamdulillah wasyukurillah....pada mu YaAllah...opss..ternyanyilak!

lydzar said...

jalan2 carik makan dgn family yer..

kami punya family day pon blom terlaksana lagi. byk sungguh halangannya

eMMe said...

lydzar, mmg kene plan betui2 baru leh laksanakan dgn jayanya...

My Little Diary said...

salam
emme... thx for visit mine.... ni dtg jenguk setelah keje kat opis dpt diselesaikan segera... huhu

p/s: lunch time makan kat mana?? :)

eMMe said...

Rima~ thx visit me back, alhamdulillah, keje udah diberesin...

Mama AqiL said...

hi eMMe,

lamaNye tak mendgr khabar berita...so how ur life now....

thanks yea visit blog ai and tinggalkan komen..sgt2 terharu...

Jemput2lah dtg ke rumah kami kat P14 Yea...

munna said...

wah! makan2 lagi... patutlah kak munna tgk emme makin berisi... hati banyak senang ye...

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

o0o0o jalan2 ke aloq staq yer..

5 mac ni jom la ke aloq staq lagi sekali hehehhe

(^^,)✿

Ogy said...

hik2 emme...ari tu mama buat tulisan mcm ni kat blog mama...ada org komplen..kenapa tulisan cam budak sekolah je...adess...terus tukar...tp chomellah tulisan ni..mama ske..hehee

eMMe said...

mama aqil~ mE pun duk P14, terharu gak tgk komen anum di sini tq!

eMMe said...

munna~ tu la pasal, saya makin gebu kan kak munna, huhuhu...

eMMe said...

yanie~ tumpang yani leh tak, heee~

eMMe said...

mama Gee~ takde org brani complaint, hehehehee....

zOeY zAu YaH said...

a.star? saya kat kulim hehe

eMMe said...

zoey~kulim dulu baru Alo staq kan dear?

eT said...

meriah jalan reramai...sonok...lama x p sana..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

bestkan p jalan2 kedah..well kedah memang best pun..lalalalal :P

eMMe said...

eT~meriah! saudara ramai, tau la camner kan...

eMMe said...

purple~ hehehe...harus la puji kan....kang kene tembak lak! heee...

jesnita_ns said...

mE..nmpk dh berisi je muka tu..heheh..bestnya dpt mkn char kueh teow eh

sahromnasrudin said...

laksa utara adalah yang paling best..pasti kan merinduinya kan

eMMe said...

anjelik~takleh nak wat, muka berisi, perot isi Ta** je..hahaha...

eMMe said...

sahrom~aa'ah lupe nak citer pasal laksa utara, dek teruja dgn kesedapan keowtiow iman, hahahaha....thanks remind me...heeee

NM02 said...

ha... udah rajin tu, nnt singgah umh ai tau...

Post a Comment

tq 4ur comments~