Followers

Feb 23, 2011

Hanya Gambar buat Tatapan Kawan2ku~

Assalam semua Blogger yg mE kasihi,
gambar lama lagi...
mE mmg dah lama tak gi Kelantan
last gi Kelantan time nak pilihan raya Manek Urai, ingat tak kowang?
tahun 2009 tak silap mE, mE gi mase tu dgn my parents, siap beli barang2 kawen kat sane, hahahah! flash back lak dush2!!!

*** Lega~ keje dah selesai, hilangkan penat! jom ronda Kota Bharu***

*** Duduk lama2 skit kat sini Snap skali dua laaaa***

*** ini saya punya~cantikkk takkk?***

 Saya nak semua skalik!!!!

 Sebelum shoping kite pekene dulu Nasi Kerabu pior punye Shedap~

 brenti sat n begambar depan patong Buddha yg besar

mE, En Mad, Alia, Yan~

Dah dapat ape yg diidamkan, jom la balik KL~

20 princes N princess Yg Sweet:

bunga said...

lor datang kelantan yek..xjumpa pom...hahaa...

Eye_nee said...

Selimut TOTO wajib beli di Kelantan Ek...hihi..Kak Ngah Akk cukup suka pi Kelantan mE...Destinasi cuti keluraga dia setiap thn...

eMMe said...

Bunga~ ahaks! tu la pasal, tak jumpe lak, heeee,,

eMMe said...

Sis Eye Nee~ tiap2 tahun pi tuuu..best kan kak beli toto kat Kelantan....tapi tu la jauhhh sgt...

Ena said...

wahhhhhhhhh..

emme soping baik punyerr..
ena yg dok dekat pun jarang p sana tau!.. huhu.. tapi memg best la kalo soping kat sana.. :D

.: iEyLa :. said...

ermm..shopping mlm2 kat waqaf che yeh..tp uptown tetap di hati..haha

DIDOT said...

mesti banyak ko shoping ek??..x de ole2 tuk aku ke???..heheh..

munna said...

bestnya... kak munna dah confirm nak pegi kelantan bln 3 ni... nak shopping gak...

norh said...

kalau pegi kelantan, tak shopping tu, memang tak sah..rasa semua nak ambik..he he

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

syok kan soping kat kelantan..
barang murah


(^^,)✿

Ayuraza said...

amboiii...ole2 tuk jiran takda ke??? hehe..

kak me...since pakai shout mix chat ni...lembab giler nak load masuk akak nyer blog..attention ek..hehe..

Dilla Ady said...

walaupun dilla dulu blaja kt ganu..tp tak penah skali pun jejak kaki kt kelate...sian kan..tgk nnti ade rezki ajak hubby gi skali..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

dah lama wa xp kelantan..huhuhuhu nak p..nak p....bawak la wa p...

cheqna said...

hamboi hamboi hamboi...
dah tu je..sekian terima kasih
lalalalala

RozSyah said...

emme...mana ole-ole utk aku drp kelantan..haha

RozSyah said...

emme...mana ole-ole utk aku drp kelantan..haha

RozSyah said...

emme...mana ole-ole utk aku drp kelantan..haha

ainnoraini said...

suke gi kelantan...dah 3kali pegi...

awal march ni kalau tak de ape hal nk gi lagi...

salam ziarah diptg hari...

♡ m.a.w.a.r_ b.e.r.d.u.r.| ♡ said...

rajinnay pi stadium :)

nadia said...

wahhhhh!
siap beli 1 set blanket ye kakkk...
ore klate panggil toto.
hihi

Post a Comment

tq 4ur comments~