Followers

Feb 21, 2011

Semangat hari Isnin~

Kami penyeri entry ari Isnin 2122011

Salam n morning All~

Ari ni smangat skit nak update

N nak komen2 dan nak BW kat umah knkawan

Semangat ni dtg, coz baju baru yg dipakai ke pejabat pagi ini

Baju ni beli kat Kelantan

Cantik, I like

Coz color dia yg dipilih oleh mr HuB, ape yg di sukainya

Itu la pilihan saya juga….

Tgk kowang rancaknya bercontest n berGA

Soronok la tgk keaktifan kowang

Hope ade LUCK utk kawan2 semua

Nak update gambar2 lame sat gi…

Jom wat keje dulu…

Tak care……

38 princes N princess Yg Sweet:

My Little Diary said...

salam,

wah!!! berbaju baru rupa2nya.... tu yg dtg semangat ye! good3x...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

yeah semangat baju baru tue namanya ....

Lina Rahim said...

nampaknya Lina je la yang tak berupdate..sibuk sangat skg ni..huhu..

Ena said...

sekali pandang mcm sedondon je.. hehehe

eMMe said...

baju putih tu yg nampak sedondon tu Ena, heeee.

eMMe said...

MLD, aa'ah semangat!

eMMe said...

Purple~semangat berkobar2! cewah!

eMMe said...

Lina~ ala...ti ade mase update kay! i'm waiting...

f_aRa_aINa989 said...

bau kedai, bau kedai..

:P

hehehe

Myra Jay said...

Harap semangat tu akan berterusan sehingga jumaat..
Selalu orang ari senin lomah somangat..hehehe

eT said...

semangat baju baru eh..hehe

cheqna said...

jangan baju je yang bersemangat sudah..
hahahahahah
selamat bekerja my dear =)

eMMe said...

fara aina, opsss~ kantoi!

eMMe said...

myra Jay, harap2 gitu la hendaknye, semangat berkekalan!

eMMe said...

eT! yup! smangat baju hingga menusuk ke dlm jantung tuan nye, heee~

eMMe said...

aih cheqna! jgn laa...tuan nye skali la...haaaaa...

kelisa_samudera said...

selamat kembali emme. lamanya menyepi.

nadia said...

hai kak emme!!! ;)
nadia singgah sini...
kak, mcm slow je bebelog skrg, busy ke?

NM02 said...

tengah rajin tu, singgah le umh ai nnt ye.

munna said...

kak munna tgh seru semangat nak bekerja ni... malas betul pagi2 isnin ne... nasib baik bos takdak ini hari...

eMMe said...

kelisa~ camnih la saya...ade masa timbul ade mase tenggelam, hehehe...tQ..

eMMe said...

Nadia~ kak eMMe nadia cam ni la selalu mmg slow, heeee~

eMMe said...

niezza~ mesti singgah punye tunggu!

eMMe said...

kak munna~ maybe sebab tak pakai baju baru kot, hahaha...lagi satu bos tarak, mood keje pun tarak la, heeee....

Syue Mustafa said...

No wonder ler bersemangat, rupanya sedondon dgn Cik Abg sayang. Tambah plak boss takde. Bahagianya hidup...

eMMe said...

kak syue~ tu gambar lame, gambar baju baru lom ade lagi, heeeee!

MIZZ SUE said...

amboi...seronoknye dia..hihi

nusha said...

hye kak cumei...sihat??lawa baju..nak gak!!!heheh..

norh said...

tudung tu cantik..

DIDOT said...

wah2..cantik baju..;D

eMMe said...

mizz sue, seronok laaa.....hahahaha....

eMMe said...

nusha! tu baju pinjam, bukan baju baru, tak upload lagi, hahahaha!!!ramai yg ingat ni baju baru, hahahaaa....

eMMe said...

Norh~terima kasih, selendang RM10! mmg cantik, hahahaha...tQ...

eMMe said...

Aida~ tu bukan baju baru la yank, nnt la upload..hahaha...

a.samad jaafar said...

nampaknya, eMMe kene selalu beli baju la kalau camni..biar terus bersemangat..hihihi

Dilla Ady said...

takde gambar ke dear..nk tgk jugak empunya badan posing ngan baju baru..hihih

azzey said...

Nak baju baru juga..:)

Ogy said...

eh tapi mmg betul kan..kalo pakai baju baru..semangat je rasa...ceria pun ya...

Post a Comment

tq 4ur comments~