Followers

Feb 7, 2011

saya mau itu ENCHANTEUR PARIS !!


Cik Penganjur Contest: Udynadya

Di Tag oleh Nusha

syarat2 ??

*Cik Nadia kita ni, nak korang sweet!kan dengan letakkan gambar korang bersama orang yang tersayang dalam entry tu and cakap sikit kenapa korang menyayangi si dia :)

nak citer sikit pasal insan yg sentiasa disisi n sebelah saya:

Mr HuB aka Azwan dia seorang pemalu, rendah diri, kelakar n pendiam org nya

Susah skit bile diajak bergambar tapi kalo dia yg nak excited nak bergambar, dialah no 1~ mE pulak yg tak mo snap2 gambar bile time takde mood…moody?!!tak yah ckp la, leh jadi gado2 manja dibuatnya, hahaha!

।deselectBloggerImageGracefully();} catch(e) {}" href="http://2%e0%a5%a4bp%e0%a5%a4blogspot.com/_pae8Fzit_Ao/TU5jhav4N_I/AAAAAAAAB2g/UQhTAcq__Ps/s1600/29012011555edit.jpg">


**follow belog cik nadia kita ni supaya korang tau perkembangan contest ni :)

***amek banner tu and letak kat entry yang akan korang buat tu skali :)

****tag 4 orang atau lebih untuk join n pastikan diorang tau korang tag

die ye :) 1)Aida Midi 2)Lina Rahim 3)Dilla Ady n 4) Wani Azhar

*****lastly , letak link korang kat entry ni.. sape2 yang letak kat tmpat len, takkan dilayan :)

******Tarikh akhir contest ini: 5 mac 2011 (jgn lewat tau..)

8 princes N princess Yg Sweet:

nusha said...

thnx yer kak~~

Ena said...

GD LUCK EMME ^___^

My Little Diary said...

salam,

good luck ye!... :D

eT said...

gud luck dear...

DIDOT said...

ko tag aku lg???sukenyeee..heheh..yg utang 1 tuh pun x setel lg..x pe2..aku usahakan yek..;D

.: iEyLa :. said...

yuhuuu...gudluck kak...
moge dengan font yang makin cantik ni mmberi tuah kat die..hehehe

Ayuraza said...

gudluck kak me..
cantik la akak..hehe :P
puji lebih...^_^

bunga said...

good luck..

Post a Comment

tq 4ur comments~