Followers

Feb 1, 2011

Hari ini Hari Wilayah~Cuti

Selamat bercuti pada yang bercuti
Selamat bekerja pada yg berkerja
mE bekerja
kowang ramai yg bercuti
ramai jugak yg bekerja kan..
ramai juga yg sambung cuti
ramai juga yg tak sambung cuti
mE la tu
tadi punch kad ngam2 jam 8am
bgn TERlewat
sedap tido kowang
hujan + sejuk + tarik2 selimut
+mati alarm sedar2 jam 7am
Melompat la jwpnya~
Syok nya kalo cuti hari ini
Ape kan daya~
Ngadap komputa…

18 princes N princess Yg Sweet:

kelisa_samudera said...

takpe. nanti bila selangor cuti keputeraan wilayah tak cuti. masa tu kita emme gelakkan diorang plak.

Dilla Ady said...

slamat brcuti me!

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

sama la beb..aku pun keja..tapi aku xlewat...alallalalalalala...

♥MAMASYAZA♥ said...

akak keja sampai esok
hari ni akak tak merah 7.46

DIDOT said...

hihihi..aku lupe lak..ko da keje kat jajahan selangor gak kan???heheh..aku amik cuti jek..ekekek..

Ena said...

alolor.. siannya..
nasib baik gak tu sempat gak punch.. hihi..

Ena said...
This comment has been removed by the author.
EZAN IDMA said...

same la kite.. sejukkk gile kat opis nii

munna said...

Kak munna pun kerja lah emme... tapi mood dah takde pikir cuti aje.. nak berjimba2 dgn famil ni.. cuaca pun dah ok sikit

sahromnasrudin said...

ramai gak yg kjer ari nie..cume kiter je yg tak perasan kot hehehe

DKosongLapan said...

laaaa...bukan cik eMMe...kat Putrajaya ke???

bunga said...

degki..bunga xcuti pom..

norh said...

kalau org wilayah ambik cuti semalam dgn esok, best sangat la..seminggu cuti..

a.samad jaafar said...

teman pun tgh bercuti2 malaysia ni..tapi terpaksa ulang alik ke Hospital Ipoh.. letih jgk la..

♥e'in♥ said...

bestnye.. johor xcuti.. huhu..

Lina Rahim said...

mujur sempat kol 8 kan eMMe..ha..sedap sangat tidur la tu..

Eye_nee said...

keje jugak...en HaB cuti..kene tumpang geng opis merempit pagi td...

MOH KEMBARA said...

Salam Emme, tapi CNY dah dekat kan? nanti buleh cuti panjang2!

Post a Comment

tq 4ur comments~